Στη SoEasy οι ανάγκες σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Γι΄αυτό, σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GΑLΑΧΥ, αναγνωρισμένη παγκοσμίως για την καινοτομία και την πρωτοποριακή της τεχνολογία.

Πραγματική επανάσταση στο χώρο των ανελκυστήρων, τα μοναδικά μοντέλα ελεύθερης τοποθέτησης Galaxy Duo+ & Galaxy Trio+, μετρούν ήδη χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως και έγιναν τα πιο δημοφιλή μοντέλα ασανσέρ σε όλο τον κόσμο.

Με την απαράμιλλη τεχνολογία, αισθητική και συμπαγή κατασκευή τους, αυτά τα ασανσέρ προσαρμόζονται σε κάθε τύπο κατοικίας, όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση άλλων τύπων παραδοσιακών ασανσέρ. Είναι ιδανικά για ιδιοκτήτες, που είτε χρειάζονται βοήθεια για να μετακινούνται ανάμεσα στους ορόφους του σπιτιού τους με ασφάλεια, είτε θέλουν να εκσυγχρονίσουν και να αναβαθμίσουν το ακίνητό τους.

Διαθέτοντας ένα μοναδικό καινοτόμο σύστημα ράγας και κινητήρα, το ασανσέρ τοποθετείται, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Εφόσον δεν απαιτείται υδραυλικό σύστημα ή τοιχοποιία στήριξης, συνδέεται απευθείας σε μια κοινή, οικιακή πρίζα ρεύματος. Χωρίς βαριές οικοδομικές εργασίες, χωρίς μερεμέτια και χωρίς άλλες πρόσθετες δαπάνες, γρήγορα, εύκολα και απλά! 

Κάθε ένα από τα μοντέλα της σειράς GΑLΑΧΥ, είναι κατασκευασμένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας,  με οικολογικό προσανατολισμό και είναι πιστοποιημένα για ασφαλή μεταφορά ατόμων! Το κάθε μοντέλο ασανσέρ λειτουργεί με βάση την αρχή, ότι η καμπίνα μετακινείται αυτόνομα σε δύο λεπτές κατακόρυφες ράγες. Η προσβασιμότητα πλέον είναι εφικτή, με τον πιο όμορφο σχεδιασμό, ενώ παρέχεται και εγγύηση 12 μηνών σε εργασίες και ανταλλακτικά. Η εγκατάστασή τους, χάρη στον σπονδυλωτό σχεδιασμό τους, μπορεί να γίνει μέσα σε 1 ημέρα!

Το Galaxy Duo+ είναι ένας μικρός, ασφαλής και πολυτελής ανελκυστήρας, κατάλληλος για ένα ή δύο άτομα, με κομψές καμπύλες, μίνιμαλ εμφάνιση και εντελώς αθόρυβος. Έχει διάσταση βάσης μόνο 1.046 χιλ.X765 χιλ., δηλαδή το αποτύπωμά του είναι μόνο 0,88m2 .

Το Galaxy Trio+ είναι ένας ευρύχωρος και εργονομικός ανελκυστήρας, κατάλληλος για μεταφέρει άνετα 3 άτομα ή ένα αναπηρικό αμαξίδιο πλήρους μεγέθους. Διαθέτει ευέλικτη ενσωματωμένη ράμπα και ο χώρος εισόδου/εξόδου, καθιστούν την πρόσβαση πολύ απλή και ταυτόχρονα ασφαλή. Έχει διάσταση βάσης μόνο 1.046 χιλ.X1.278 χιλ., δηλαδή το αποτύπωμά του είναι περίπου 1,3m2 .

Κάντε τώρα την έξυπνη κίνηση! Καλέστε στη SoEasy και ο σύμβουλος-πωλήσεων θα είναι άμεσα κοντά σας. Αφού μετρήσει και μελετήσει το χώρο σας, θα σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο GALAXY. Και τέλοςθα ετοιμάσει για εσάς ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και εκτίμηση κόστους, για τον δικό σας χώρο.

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: 210 2836780 

[email protected]

soeasy.com.gr