Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για τα σχόλια που έκανε στο Facebook, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, η πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αλεξία Έβερτ.

«Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ. Εκκρεμεί η συγγνώμη που οφείλει η κυρία αντιδήμαρχος προς τους συμπολίτες της κομμουνιστές που χαρακτήρισε ως κατσαρίδες και τρωκτικά.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πατέρας της ούτε ο παππους της. Οικογενειακή ευθύνη δεν υφίσταται και είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη να την επικαλούμαστε. Καθένας είναι υπεύθυνος και τις πράξεις του και μόνον. Η κατάπτυστη στάση της κ. Αλεξίας Εβερτ είναι καταδικαστέα από μόνη της» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ.Εκκρεμεί η συγγνώμη που οφείλει η κυρία…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Υπενθυμίζουμε ότι η Αλεξία Έβερτ, σχολιάζοντας ανάρτηση στο Facebook της δημοσιογράφου Πέπης Ραγκούση υπό τον τίτλο «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας» που συνοδευόταν από την φωτογραφία διαδηλωτών του ΚΚΕ στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, έγραψε: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα’ ναι!».

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της κ. Έβερτ και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ζήτησα από την Αλεξία Έβερτ την παραίτηση της και την ευχαρίστησα για τη σημαντική της προσφορά από την θέση της Αντιδημάρχου. Η ίδια μου εξέφρασε την επιθυμία της να παραιτηθεί και από τη θέση της δημοτικής συμβούλου».