Το Mediterranean Professional Studies, πραγματοποιεί διαγωνισμό υποτροφιών σε προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου.

Ο διαγωνισμός, που ξεκινάει από τη Δευτέρα 14 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα αναδείξει πολλούς τυχερούς, αφού εκτός από το νικητή της υποτροφίας, ΟΛΟΙ όσοι συμπληρώσουν τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν επιδότηση -40% στο πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει. Δήλωσε Συμμετοχή και διεκδίκησε μια θέση.

Το Mediterranean Professional Studies (MPS) λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του Mediterranean College και από το 2002 προσφέρει σύγχρονα, πιστοποιημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης & επαγγελματικής εξειδίκευσης, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στην καρδιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφερόμενες ειδικότητες του MPS εντάσσονται σε τρείς βασικούς επιστημονικούς τομείς (Τομέας Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας, Mediterranean Centre for Executive Education, Τομέας Τεχνολογικών Επιστημών).

Τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την ευκαιρία:

  • Σε Φοιτητές & Απόφοιτους διαφόρων βαθμίδων εκπαίδευσης που έχουν στόχο να εξειδικευτούν σε περιζήτητους τομείς της αγοράς, όπως mini MBA, Ναυτιλιακά, Τουριστικά, Logistics, Social Media, Data Science, Sports Management, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Αθλητική Φυσικοθεραπεία, κ.α., αναζητώντας νέες ευκαιρίες εργασίας & επαγγελματική δικτύωση
  • Σε Εργαζόμενους, που αναζητούν να μάθουν πρώτοι όλες τις νέες τάσεις και τα μυστικά που αφορούν στο αντικείμενό τους.
  • Σε Ελεύθερους Επαγγελματίες που θέλουν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους και να αυξήσουν την κερδοφορία της.
  • Σε Άνεργους, που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις & τις δεξιότητές τους, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες εισόδου τους στην αγορά εργασίας.

Σπουδές με πλεονεκτήματα: 

Τα προγράμματα: 

  • Έχουν 7μηνη διάρκεια σπουδών.
  • Παρέχουν τις πιστοποιήσεις: Advanced Professional Diploma, Professional Diploma, Executive Diploma, από το European International University(EIU), αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με έδρα το Παρίσι.
  • Παρέχουν τη δυνατότητα ευέλικτης φοίτησης: Σαββατοκύριακα + on-line υλικό.
  • Διδάσκονται στα Ελληνικά με αξιολόγηση μέσω εργασιών.

Δήλωσε Συμμετοχή τώρα!