Τις τελευταίες ημέρες συντελείται μία συντονισμένη προσπάθεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στο Facebook για ευαισθητοποίηση όσον αφορά την απόφαση της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής και την απαγγελία ενόχων για, μεταξύ άλλων, τις δολοφονίες των Παύλου Φύσσα και Σαχζάτ Λουκμάν.

Δεκάδες χιλιάδες χρήστες έχουν βάλει στη φωτογραφία του προφίλ τους ένα sticker το οποίο με 7 λέξεις συνοψίζει την οργή για την Χρυσή Αυγή. Το sticker γράφει: «Δεν είναι αθώοι. Οι ναζί στη φυλακή». Και όσο περνάνε οι ώρες όλο και περισσότεροι αλλάζουν τη φωτογραφία του προφίλ τους.

Σύμφωνα με τη σελίδα της καμπάνιας στο facebook, αυτή αποτελεί μια πρωτοβουλία ανθρώπων από διαφορετικούς κοινωνικούς, επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους. Έχει σαν στόχο να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση για πλήρη ανατροπή της αθωωτικής – κατ ουσία – πρότασης της εισαγγελέως Αδαμαντία Οικονόμου και την βαριά καταδίκη όλων των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στο πλαίσιο του 27o Camping Antinazi Zone – YRE στις Ροβιές Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία και…

Posted by Δεν είναι αθώοι on Thursday, July 30, 2020

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στη σελίδα της πρωτοβουλίας: «Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, η ώρα της απόφασης έφτασε:

7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00.

Νωρίτερα ,18 Σεπτέμβρη να πλημμυρίσουμε με τις παρουσίες μας το Κερατσίνι!

Δεν πρέπει να λείπει κανένας.

Να φτάσει παντού η απαίτηση συνολικής καταδίκης της Χρυσής Αυγής!

Οι ναζί στη φυλακή – Δεν είναι αθώοι

Χρησιμοποιήστε το ειδικό frame για να ακουστεί η φωνή μας και στα social media:

www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=3262633480496138»