Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, το Energy BOOST της adidas, το παπούτσι που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο και αναδείχθηκε ως το must-have running παπούτσι όλων των runners, επιστρέφει ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στις φετινές τάσεις. Σχεδιασμένο για να καλύψει τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών runners που αναζητούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να αναδείξουν το στυλ τους, το Energy BOOST επιστρέφει σε νέα χρώματα για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014, για να κάνει τους running lovers να ξεχωρίσουν!

H adidas ανέπτυξε την επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο υλικό που χρησιμοποιείται στις σόλες των running παπουτσιών. Το παπούτσι Energy BOOST της adidas είναι το μόνο που συνδυάζει τη μέγιστη αντικραδασμική προστασία ενός μαλακού και άνετου παπουτσιού με τη σταθερότητα και την ανταπόδοση ενέργειας, καθιστώντας το έτσι ιδανικό για τους running lovers που αναζητούν στο τρέξιμο άνεση και την πιο προηγμένη τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών! Στην ανανεωμένη έκδοσή του, το Energy BOOST 2 προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στο επάνω μέρος του παπουτσιού γύρω από τη φτέρνα. Πέρα όμως από την τεχνολογία, οι σύγχρονοι runners αναζητούν κάτι περισσότερο στην καθημερινότητά τους: στυλ, και αυτό θα το βρουν μόνο στο Energy Boost.

Για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014, το Energy BOOST είναι διαθέσιμο σε νέα μοναδικά χρώματα στα καταστήματα adidas (www.adidas.com/storefinder) καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.