Πειθαρχική δίωξη σε υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων

Ποιους «καίει» το πόρισμα του Λέανδρου Ρακιντζή


ΕΛΛΑΔΑ
15:09
15/01/2014
Πειθαρχική δίωξη σε υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων
2
loading

Επιδόθηκε σήμερα στη Διεύθυνση Διοικητικού του υπουργείου Ανάπτυξης, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, το απόρρητο πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιτζή.

Βάσει του πορίσματος, ασκείται πειθαρχική δίωξη σε οκτώ υπαλλήλους και την ιεραρχία της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων, καθώς προκύπτει σωρεία παραλείψεων μη τήρησης του νόμου στην παραλαβή εγγράφων και έγκρισης χρηματοδοτήσεων για υπόθεση επιδότησης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μεσσηνία ύψους 6 εκατ. ευρώ που αφορά σε ελέγχους στα έτη 2010 και 2011.

Ακόμη, γνωστοποιήθηκε από στέλεχος του υπουργείου, ότι υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη στελέχωση του αυτοτελούς Γραφείου Επιθεώρησης το οποίο δεν θα υπάγεται στη ΓΔΙΕ αλλά στον υπουργό Ανάπτυξης και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους για τις επενδύσεις που εγκρίνει η διεύθυνση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar giannis

    Αυτός μόνο για υπαλλήλους βγάζει πορίσματα για διοικήσεις ποτέ.

  2. avatar Ανδρεας

    Όχι ρε παιδιά! Γιατί; Αφού το Δημόσιο είνια λίαν αποτελεσματικό, αποδοτικό και φταίνε οι κακοί οι ξένοι που μας λένε να το εκμοντερνισουμε και να το κάνουμε αποτελεσματικότερο!
    Μη φοβάστε, ο τσίπρας θα σας δώσει πίσω της δουλειές σας, σιγά τώρα τα εκατομύρια !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει