Σε κόντρα με πολλά επεισόδια έχει εξελιχθεί η συναυλία της καρότσας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μιας και ο Σταμάτης Κραουνάκης έστειλε εξώδικο στον Δήμο Αθηναίων ενώ έγινε γνωστό σήμερα 19 Μαΐου ότι ο δήμος έδωσε χρήματα για τα δικαιώματα των τραγουδιών.

Η είδηση κυκλοφόρησε ως «αποζημίωση» στον Σταμάτη Κραουνάκη με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να παίρνει θέση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook αφήνοντας να εννοηθεί ότι… θα συνεχιστεί όλο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε στις 30 Απριλίου 2020, δηλαδή πέντε μέρες μετά την συναυλία, να πληρώσει 797,32 ευρώ στην Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ) μουσικού ρεπερτορίου.

Το ποσό, ωστόσο, δεν πιστώθηκε στον Σταμάτη Κραουνάκη. Κάτι το οποίο διευκρίνισε και ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook γράφοντας: «Η Είδηση που απλόχερα μοιράζει ο Δήμος Αθηναίων ο,τι πληρώθηκα 800 ευρώ για την Συναυλία της ΑΠ είναι απολύτως Ψευδής #ακολουθει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρεται να έστειλε η εξώδικη διαμαρτυρία στις 29/4 και επικεντρώνεται στη στάση της κυβέρνησης όσον αφορά τους ανθρώπους του Πολιτισμού κατά τη διάρκεια των μέτρων του κορονοϊού.