O ATHENA Organization μέσα από τις δράσεις του επιδιώκει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της κοινωνίας και διάφορων οργανισμών, κερδοσκοπικών ή μη, με σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται υποστήριξη.

Στόχος των δράσεων του ATHENA Organization είναι η δημιουργία ουσιαστικών συνεργασιών με φορείς της κοινωνίας, υποστηρίζοντας δράσεις και καλύπτοντας ανάγκες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με όραμα την αλλαγή στις συνθήκες και στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα, ο Οργανισμός έχει ως αποστολή:

  • Να ενεργοποιήσει την δυναμική της ελληνικής κοινωνίας για το κοινό καλό, μέσω της συνεργασίας με κοινωνικούς οργανισμούς, κρατικούς φορείς, δωρητές και πολίτες της χώρας που ενστερνίζονται το όραμα και τις αξίες του Οργανισμού για κοινωνική προσφορά.
  • Να συμβάλλει ενεργά και ουσιαστικά σε διαπιστωμένες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας στην Ελλάδα, μέσω του crowdsourcing σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.
  • Να αναδείξει και να επιλύσει κοινωνικά ζητήματα μέσω της καινοτομίας, αξιοποιώντας την τεχνολογία.

«Η κύρια αξία που διέπει κάθε μας ενέργεια είναι η συλλογικότητα. Σε κάθε μας έργο, το σύστημα αξιών μας υποστηρίζει την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο μας. Επιδιώκουμε να γίνουμε ο κύριος δημιουργικός και ουσιαστικός κόμβος της Κοινωνίας των Πολιτών χτίζοντας ξεκάθαρες συνεργασίες με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών. Η αποδεδειγμένη εμπειρία μας ως ενεργό μέλος της, μας δίνει το πλεονέκτημα της αναγνώρισης και επίσημανσης των αναγκών και των προκλήσεων που παρουσιάζονται στη δημιουργία και στην ουσιαστική και άμεση υλοποίηση προγραμμάτων που έχουν κοινωνικό όφελος», επισημαίνει η Πρόεδρος του ATHENA Organization, κα Αθηνά Πάσσιου, η οποία καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς που ενστερνίζονται τις ίδιες αξίες να έρθουν σε επαφή με τον ATHENA επιφέροντας δραστική αλλαγή στις δομές της κοινωνίας.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες της τρέχουσας περιόδου, ο ATHENA Organization δημιουργεί για το κοινό καλό, σε έναν κόσμο που αλλάζει. Στόχος του Οργανισμού είναι να εμπνεύσει, να ενεργοποιήσει, να κινητοποιήσει και να συνδέσει τους ανθρώπους για το κοινό καλό! Το επόμενο διάστημα ο ATHENA Organization θα προχωρήσει σε δράσεις που επιδιώκουν την κάλυψη βασικών αναγκών σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται υποστήριξη, καθώς και την ενίσχυση των τομέων της υγείας, της εκπαίδευσης και της εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το website και τα social media του οργανισμού:

athena.org.gr

facebook.com

instagram.com