Η εταιρία CANDIA στηρίζει το δύσκολο και πολύπλοκο έργο της «Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας  Ίασης και Στήριξης» (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ .), μέσω των πωλήσεων της νέας κατηγορίας προϊόντων της, τη σειρά λευκών ειδών “CANDIA Touch”.

Η οικογένεια της CANDIA επέλεξε να στηρίξει, τη συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική εταιρία για το πλούσιο ιατρικό της έργο, αφυπνίζοντας γυναίκες της περιφέρειας με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις των εθελοντών γιατρών της εταιρίας, αλλά και για την κατάρτιση που προσφέρει στους νέους επιστήμονες για να συνεχίσουν το έργο τους. Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στηρίζει τις γυναίκες που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και νοσούν από τον καρκίνο του μαστού, παρέχοντας δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις και πλήρη ιατρική περίθαλψη.

Η CANDIA επέλεξε να στηρίξει την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., εντάσσοντας μια νέα κατηγορία προϊόντων στη γκάμα της και σχεδιάζοντας εξ’ αρχής μια σειρά αφιερωμένη σε αυτήν. Έτσι λανσαρίστηκε στα καταστήματα η ΡΟΖ συλλογή, όπου μέρος των εσόδων θα πηγαίνει στην Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Η συσκευασία φέρει σήμανση με το λογότυπο της και της αντίστοιχης κορδέλας ευαισθητοποίησης κι έτσι γίνεται διακριτή η ενέργεια στον καταναλωτή κατά την έρευνα αγοράς του.

Τη ΡΟΖ συλλογή λευκών ειδών θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα της Candia αλλά και στο e-shop της εταιρίας candia.gr

Περισσότερες πληροφορίες  emeis.com.gr