Μάρτυρες απίστευτων πρακτικών από την τουρκική πλευρά φαίνεται πως έχουν γίνει οι Ελληνικές Αρχές, οι οποίες βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ1, ο ελληνικός στρατός εντόπισε περούκες που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι της φορούν άντρες μετανάστες. Οι ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, αναφέρουν ότι οι μετανάστες φορούν τις περούκες καθώς βολεύει το αφήγημα του τουρκικού κράτους ότι όσοι περνάνε τα ελληνικά σύνορα είναι γυναίκες και συνήθως γυναίκες με μικρά παιδιά.

Την ίδια ώρα, η ΕΡΤ1 παρουσίασε μία ακόμα φωτογραφία που φέρεται να δείχνει άντρες της τουρκικής ακτοφυλακής να προσπαθούν να σηκώσουν drone, το οποίο θα επιχειρήσει ώστε να βοηθήσει για τις ρίψεις δακρυγόνων και καπνογόνων προς τα ελληνικά εδάφη.

Επιπλέον, η ελληνική κρατική τηλεόραση, παρουσίασε μία τρίτη φωτογραφία από την περιοχή του Σουφλίου, η οποία φέρεται να αποδεικνύει ότι οι Τουρκικές Αρχές μαρκάρουν μετανάστες που στέλνουν στην Ελλάδα για να μπορεί να τους παρακολουθεί και να γνωρίζει πόσοι άνθρωποι έχουν περάσει τα σύνορα.

Η κατάσταση στα σύνορα του Έβρου παραμένει τεταμένη, με πρόσφυγες να έχουν εγκλωβιστεί στο σημείο μηδέν. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατασκηνώσει στα σύνορα με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να περάσουν από την Ελλάδα και να πάνε στην Ευρώπη, στην προσπάθεια τους για μία καλύτερη ζωή.

Οι μετανάστες έχουν δημιουργήσει καταυλισμούς και μάλιστα ανάβουν και φωτιές για να μπορούν να ζεσταίνονται μιας και στο σημείο κάνει κρύο.