Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα της σειράς Αρκάδι Classic, βοηθάει με τον πιο φυσικό τρόπο στην καθημερινή προσωπική υγιεινή, την ήπια καθαριότητα αλλά και την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών.

Η κλασσική αυθεντική συνταγή της πλάκας λευκού σαπουνιού που στηρίζεται στα λιπαρά οξέα του φοινικέλαιου και του φοινικοπυρηνέλαιου που προέρχονται μόνο από πιστοποιημένες καλλιέργειες φοίνικα, φροντίζει και συνάμα πραστατεύει το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά προσφέροντας πυκνό και κρεμώδη αφρό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε καθημερινή βάση αφού είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, δεν στεγνώνει την επιδερμίδα, δεν επηρεάζει το pH της προστατεύοντας τα κύτταρά της ενώ περιέχει βιταμίνες b-καροτένια και Ε.

Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα Αρκάδι Classic παράγεται στην Ελλάδα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ή αρώματα ενώ δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα Αρκάδι Classic, είναι διαθέσιμο σε νέες συσκευασίες 4 τμχ Χ 150 gr αλλά και σε προσφορά 3 τμχ + 1 δώρο (gratis), στα δίκτυα των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.