Νέα διαμαρτυρία στην Ιεράπετρα Λασιθίου

Φορείς και κάτοικοι ζητούν να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο της πόλης


ΕΛΛΑΔΑ
16:48
17/10/2013
Νέα διαμαρτυρία στην Ιεράπετρα Λασιθίου
loading

Νέα διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα στην Ιεράπετρα Λασιθίου οι φορείς και οι κάτοικοι, ζητώντας να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο της πόλης.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι υπηρεσίες του δήμου, τα καταστήματα και τα σχολεία παρέμειναν κλειστά και οι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο το οποίο κατέλαβαν συμβολικά, τονίζοντας ότι δεν θα αποχωρήσουν μέχρι να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της πρότασης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για το μέλλον του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

«Ενώνουμε όλοι σήμερα τη φωνή και τη δύναμή μας και τονίζουμε πως δε θα δεχθούμε σχεδιασμούς που θα ακυρώσουν τον κοινωνικό ρόλο και την προσφορά τού νοσοκομείου μας» ανέφερε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, Σήφης Αναστασάκης. «Με τη σημερινή διαμαρτυρία, όλοι μαζί -πολίτες και φορείς- διατρανώνουμε το δικαίωμα της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών μας να έχουμε τις υπηρεσίες υγείας που δικαιούμαστε» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιώργος Ματαλλιωτάκης τόνισε: «Συμμερίζομαι την αγωνία τους, αλλά θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι κάνω ό,τι είναι δυνατό για να μην υποβαθμιστούν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου μας. Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ στην ιδιαίτερα κοπιαστική υπερπροσπάθεια που γίνεται καθημερινά, παρά τις ελλείψεις και τις αντιξοότητες, από τους γιατρούς, νοσηλευτές και το προσωπικό, προκειμένου το νοσοκομείο να λειτουργεί με το καλύτερο επιστημονικό αποτέλεσμα».

Ακόμη, ο κ. Ματαλλιωτάκης ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες για «να βρούμε λύσεις και πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες για τις μέρες του μήνα που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην Παθολογική και Χειρουργική Κλινική εξαιτίας της έλλειψης τριών γιατρών». Εξέφρασε, τέλος, την αισιοδοξία του για την πορεία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει