Το πρωί της Πέμπτης (5/12) σημειώθηκε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Λαυρίου, με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN προβλήθηκε βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο, με τις εικόνες να είναι σκληρές, ένα αυτοκίνητο βγαίνει από κάθετο δρόμο παραβιάζοντας το στοπ και παρασύρει δύο μηχανές. Οι αναβάτες πέφτουν στο δρόμο και σέρνονται για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, ενώ η προπορευόμενη μηχανή και ο οδηγός της συγκρούονται με αυτοκίνητο που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

Εκεί φαίνεται και η τραγική στιγμή, όπου ο ένας από τους δύο αναβάτες της μοτοσυκλέτας σφηνώνεται κάτω από τις ρόδες του διερχόμενου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα ο συνεπιβάτης του γλιτώνει για χιλιοστά, καθώς περνάει δίπλα από το όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού οδηγός του αυτοκινήτου, που προκάλεσε το τροχαίο, είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία μετά το δυστύχημα  βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όσο για τους άλλους δύο αναβάτες των μηχανών, νοσηλεύονται τραυματισμένο στον Ερυθρό Σταυρό δίχως να διατρέχουν κίνδυνο.