Από το 1952 στην Αμερική κάθε τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου τα καταστήματα ανοίγουν την χριστουγεννιάτικη περίοδο με ένα πλήθος προσφορών και εκπτώσεων. Εδώ και κάποια χρόνια η συγκεκριμένη εμπορική πρακτική έχει έρθει και στην Ελλάδα και το καταναλωτικό κοινό την έχει λατρέψει.

Η διάδοση όμως των ηλεκτρονικών αγορών οδήγησε το Internet να φτιάξει τη δική του ημέρα εκπτώσεων και έτσι από το 2005 πολλές επιχειρήσεις τη Δευτέρα ακριβώς μετά τη Black Friday διοργανώνουν τη Cyber Monday. Πρόκειται για την ημέρα όπου γίνονται μοναδικές εκπτώσεις σε αγορές μέσω του διαδικτύου.

Η Anytime όμως επειδή προσφέρει πάντα περισσότερα, το 2018 αποφάσισε τη Cyber Monday να την μετατρέψει σε Cyber Week, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις!

Φέτος μετά την τεράστια επιτυχία και τη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών, η Anytime φέρνει ξανά τη Cyber Week με νέες μοναδικές εκπτώσεις έως και 40% σε όλα τα ετήσια συμβόλαια ασφάλειας αυτοκινήτου και κατοικίας!

Έτσι λοιπόν από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου έχεις όλο τον χρόνο που θες για να σχεδιάσεις την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας στο site της Anytime και να την αποκτήσεις φτηνότερα από ποτέ, χωρίς απολύτως καμία έκπτωση στα προνόμια και τις παροχές!

Δεν πρέπει να ξεχνάς πως η ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας είναι προϊόντα που πρέπει να σχεδιάζονται προσεκτικά για να καλύπτουν τις ανάγκες μας και να μας προστατεύουν από τους κινδύνους που μπορεί να μας κοστίσουν. Έτσι η Cyber Week είναι η ιδανική ευκαιρία να σκεφτείς καλά το πώς θα ήθελες να ασφαλίζεσαι και να μην βιαστείς να κάνεις μία αγορά που δεν σε εκφράζει.

Στόχος της Anytime είναι να σου προσφέρει πολλά παραπάνω από μια απλή ασφάλεια αυτοκινήτου ή κατοικίας και να μείνεις ικανοποιημένος όπως το 91% των πελατών της που δεν την αλλάζει!

Ας δούμε λοιπόν από 2-8 Δεκεμβρίου πως μπορείς να εκμεταλλευτείς την Cyber Week και να αποκτήσεις ασφάλιση με έκπτωση έως και 40% σε όλα τα ετήσια συμβόλαια!

Λύσεις για το αυτοκίνητο

Από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Anytime είναι οι ασφάλειες αυτοκινήτου, λόγω της αξιοπιστίας, των πολλών παροχών, των οικονομικών τιμών και των απεριορίστων προνομίων που προσφέρουν.

Έτσι φέτος στο Cyber Week μπορείς να βρεις αυτό που ακριβώς έψαχνες για το αυτοκίνητο σου μέσα από τα δύο ευέλικτα πακέτα ασφάλισης, το Standard Drive και το Short Drive.

Standard Drive

Πρόκειται για μία ασφάλεια αυτοκινήτου που σου προσφέρει πολλές καλύψεις και την πλήρη ελευθερία σχεδιασμού της. Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις πως το Standard Drive είναι ένα πακέτο που μπορεί να καλύψει εσένα και το αυτοκίνητο σου από ένα μήνα έως έναν ολόκληρο χρόνο. Για την εβδομάδα της Cyber Week κάθε ετήσιο πακέτο Standard Drive προσφέρεται σε έκπτωση έως και 40%!

Το Standard Drive υπάρχει σε 3 διαφορετικές εκδόσεις τη Basic, τη Value και την Premium, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις αναβαθμίσεις ανάμεσα σε κάθε έκδοση, ώστε να την φέρνεις πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Η Basic έκδοση σου προσφέρει αστική ευθύνη, κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα και δωρεάν μεταφορά οχήματος ύστερα από ατύχημα.

Η Value περιλαμβάνει επιπλέον πλήρη οδική βοήθεια, κάλυψη ζημιών από πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες ή αναταραχές, ολική και μερική κλοπή και προσωπικό ατύχημα.

Ενώ η Premium είναι ένα πακέτο μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου με όλα τα παραπάνω και τη διαφορά πως σου παρέχει και τη δυνατότητα παραχώρησης αυτοκινήτου στην περίπτωση που το δικό σου αδυνατεί να σε εξυπηρετήσει ύστερα από κάποιο ατύχημα.

Short Drive

Τα πακέτα Basic και Value μπορείς να τα βρεις όμως με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις και σε οικονομικότερη μορφή ως Short Drive με δικαιότερα ασφάλιστρα στην περίπτωση που είσαι περιστασιακός οδηγός.

Το Short Drive είναι μία ασφαλιστική λύση για όλους όσους έχουν αυτοκίνητο, αλλά το χρησιμοποιούν για μικρές αποστάσεις ή συγκεκριμένες εποχές του χρόνου. Έτσι λοιπόν εάν κάνεις έως 5.000 χιλιόμετρα τον χρόνο το Short Drive σου προσφέρει επώνυμη και ποιοτική ασφάλεια αυτοκινήτου για έναν ολόκληρο χρόνο με πολύ λιγότερα χρήματα!

Στο Short Drive μπορείς να κάνεις 3.000 χιλιόμετρα με την τεχνολογία Buy the Mile και αν σου τελειώσουν μπορείς να προσθέσεις επιπλέον άλλα 2.000 χιλιόμετρα.

Όπως και το Standard Drive, έτσι και το Short Drive σε όλη τη διάρκεια της Cyber Week έχουν έκπτωση έως 40% σε όλα τα ετήσια πακέτα. Παράλληλα με κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου σου δίνεται η δυνατότητα να γίνεις μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Anytime, να έχεις έκπτωση σε service και ανταλλακτικά, έκπτωση σε αγορά νέου οχήματος και δωρεάν ιατρικές συμβουλές από τη Γραμμή Υγείας 1010.

Λύσεις για το σπίτι

Το ήξερες πως η Anytime όμως προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις και για την κατοικία σου; Μέσα στη Cyber Week λοιπόν μπορείς να βρεις σε προσφορά έως και 40% πακέτα που ασφαλίζουν το κτήριο του σπιτιού, το περιεχόμενο του ή και τα δύο μαζί.

Ασφάλεια κτηρίου

Έχεις την επιλογή ανάμεσα σε τρία πακέτα το Economic, το Value και το Premium που ασφαλίζουν το σπίτι σου.

Το πακέτο Economic προσφέρει αποζημιώσεις από ζημιές που προκλήθηκαν από πυρκαγιές σε πόλη ή δάσος, σεισμούς, εκρήξεις, πτώσεις δέντρων και κεραυνών, τρομοκρατικές ενέργειες ή άλλες ταραχές και άλλα πολλά.

Το Value προσφέρει ανάμεσα σε πολλά αποζημιώσεις σε ζημιές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα, διαρροές ή θραύσεις σωληνώσεων, ζημιές από κλοπές και την καταβολή ενοικίων ή δόσεων του στεγαστικού δανείου σε περίπτωση ζημιών.

Τέλος το Premium πακέτο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και προσφέρει αποζημιώσεις για ζημιές που προκλήθηκαν από βραχυκυκλώματα εγκαταστάσεων ή του κτηρίου, κλοπή περιεχομένου, κακόβουλες ενέργειες και θραύση τζαμιών.

Ασφάλεια περιεχομένου

Η ασφάλεια Content ασφαλίζει τα έπιπλα, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ή οτιδήποτε άλλο έχετε μέσα στο σπίτι από ζημιές που προκλήθηκαν από πυρκαγιές, εκρήξεις, τρομοκρατικές ενέργειες ή αναταραχές, πτώσεις κεραυνών, καιρικά φαινόμενα, διαρροές, θραύση σωληνώσεων, βραχυκυκλώματα, κλοπές και κακόβουλες ενέργειες.

Και αν ζητάς παραπάνω καλύψεις, η ασφάλεια περιεχομένου Content Plus σου σε αποζημιώνει για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην ιδιοκτησία σου από όλα τα παραπάνω, αλλά και τους σεισμούς.

Όλες οι ετήσιες ασφάλειες κατοικίας και περιεχομένου μπορούν να αποκτηθούν με έκπτωση έως και 40% κατά τη διάρκεια της Cyber Week. Ενημερώσου για περισσότερα και πρόλαβε την Cyber Week στο site της Anytime!