Η τύχη τεσσάρων μικρών παιδιών στο Ηράκλειο αγνοείται από χθες όταν οι δυο γονείς τους οι οποίοι είχαν χάσει την επιμέλειά τους τα άρπαξαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Πρόκειται γα τέσσερα κοριτσάκια, πολύ μικρά σε ηλικία από 1 έτους μέχρι 7 ετών η επιμέλεια των οποίων μετά από παρέμβαση της Πρόνοιας είχε ανατεθεί με εισαγγελική εντολή στον παππού και τη γιαγιά των παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή έπασχαν από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 30χρονος πατέρας ημεδαπός και η 26 μητέρα αλβανικής υπηκοότητας, είχαν χάσει την επιμέλεια όμως το δικαστήριο τους είχε επιτρέψει να βλέπουν τα παιδιά τους συγκεκριμένες μέρες και ώρες που έπρεπε να τηρούνται αυστηρά.

Μια τέτοια επίσκεψη στο σπίτι των παππούδων ήταν και η χθεσινή, η οποία όμως είχε διαφορετική τροπή αφού οι δυο γονείς έφυγαν από το σπίτι αρπάζοντας τα παιδιά και δεν επέστρεψαν από τότε για να τα δώσουν στον παππού και τη γιαγιά.

Αμέσως οι παππούδες κάλεσαν την αστυνομία η οποία αναζητά τα παιδιά και τους γονείς σε κάθε πιθανό σημείο. Μάλιστα οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι γονείς μαζί με τα παιδιά να βρίσκονται ήδη εκτός Κρήτης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.