Λήξη συναγερμού στην Αττική για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Η αλλαγή στο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ


ΕΛΛΑΔΑ
17:14
18/04/2019
Λήξη συναγερμού στην Αττική για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
3
loading

Με νεότερη ενημέρωσή της, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τροποποιεί το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ειδικότερα, το δελτίο παραμένει σε ισχύ, όμως για στην Αττική παύει να ισχύει από τις 17:00 το απόγευμα, καθώς ο κύριος πυρήνας έχει περάσει στην Αργολίδα και τον Σαρωνικό με τάση εξασθένησης.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, πλην της Αττικής, θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Yiannisg

  Μα γιατί τους κατηγορείτε;;;;
  Αφού πλέον μας έχουν συνηθίσει τα παιδιά....
  8 στις 10 φορές είναι εκτός τόπου χρόνου και πραγματικότητας.

 2. avatar Είναι για τα πανηγύρια οι άνθρωποι …κοιτάνε έξω από το παράθυρο τον καιρό και βγάζουν το δελτίο…τι έχει αλλάξει πια στην ΕΜΥ??

  Είναι για τα πανηγύρια οι άνθρωποι ...κοιτάνε έξω από το παράθυρο τον καιρό και βγάζουν το δελτίο...τι έχει αλλάξει πια στην ΕΜΥ??

 3. avatar Φοινικιος

  Ο πατέρας μου θαύμαζε την μετεωρολογία και μου έλεγε ότι έχουν κάνει (οι μετεωρολόγοι) τέτοια πρόοδο, ούτως ώστε να σου λένε με κάθε λεπτομέρεια τον καιρό της προηγούμενης μέρας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει