Τον ξυλοδαρμό του από ομάδα κουκουλοφόρων το απόγευμα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας, διότι τα ρούχα που φορούσε έμοιαζε με τη στολή των μοτοσικλετιστών της ΕΛΑΣ, περιέγραψε ο ίδιος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Ο άνδρας βρισκόταν με τη μηχανή του στην οδό Σόλωνος και Ασκληπιού. Εκεί τον εντόπισε η ομάδα των αγνώστων και εξαιτίας των μαύρων ρούχων και του άσπρου κράνους (στο πίσω μέρος του οποίου υπήρχε μια ελληνική σημαία), τον πέρασαν για αστυνομικό, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Πριν φύγουν πυρπόλησαν τη μοτοσικλέτα του

«Το μεγάλο πατατράκ ξεκίνησε με την αλόγιστη χρήση χημικών, όχι σε κάποιους ταραξίες, αλλά μέσα στον κόσμο, σε παιδιά, σε ηλικιωμένους και προσπαθούσαμε να τους πάρουμε από εκεί», δήλωσε ο ίδιος για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Στη συνέχεια πήγε προς το Κολωνάκι και αφού ήταν εκεί η μηχανή του, αποφάσισε να φύγει. «Δεν υπήρχε ψυχή», ανέφερε, όμως, στη Σόλωνος «πέφτουν πάνω μου τρία άτομα, με ρίχνουν και ξαφνικά έπεσαν πάνω μου 50 άτομα και με χτύπαγαν με σίδερα, μαχαίρια».

Όπως ανέφερε, επίσης, οι επιτιθέμενοι έβριζαν την Ελλάδα, τη σημαία και τη Χρυσή Αυγή», ενώ ανέφερε πως άκουσε και «σε κάποια φάση και σπαστά ελληνικά».

Σημείωσε δε ότι του έκλεψαν ό,τι είχε πάνω του, ακόμα και τον καπνό του, ενώ σε όλο αυτό το σκηνικό κάποιοι ήταν πιο ψύχραιμοι, σαν να έδιναν οδηγίες.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε πως «ορισμένα τραύματα θέλουν τον καιρό τους, δεν επουλώνονται εύκολα».