Επίθεση από πιτ μπουλ δέχθηκε ένα κοριτσάκι 3,5 ετών στο Ίλιον την ώρα που έλεγε τα κάλαντα, μέσα σε ένα καφενείο, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, το μικρό κορίτσι και τα δυο αδέρφια του μπήκαν στο καφενείο για να πουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα όταν ξαφνικά ένα πιτ μπουλ που ήταν στον ίδιο χώρο ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο κοριτσάκι, δαγκώνοντάς το στο πρόσωπο.

«Όπως άρχισαν και έλεγαν τα κάλαντα, λίγο πριν τελειώσουν, έκανε επίθεση το σκυλί πάνω στο μικρό μου κορίτσι. Πήδηξε πάνω του και το κατασπάραξε από τη μια μεριά του προσώπου», δηλώνει ο πατέρας της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρόλο που ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ διαβεβαίωσε τον πατέρα ότι το σκυλί δεν είναι επιθετικό, με το που άρχισαν να λένε τα κάλαντα, όρμηξε κατά πάνω τους.

«Το κοπάναγα εγώ, το κοπάναγε το αφεντικό του, δεν άφηνε τα δόντια του το σκυλί από το παιδί».

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Μετά τη μεταφορά της μικρής στο νοσοκομείο, ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ εξαφανίστηκε μαζί με τον σκύλο για να αποφύγει το αυτόφωρο, αναφέρουν οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.