«Δεν μπορούμε να πάμε στις εκλογές με μπουνιές και κλωτσιές», είπε η Λιάνα Κανέλλη στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, ο υποψήφιος βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη, ενέργεια την οποία χαρακτήρισε «εκτός νομικής λογικής».

«Δεν πρέπει να φοβηθούμε αλλά να οργιστούμε και να αντιμετωπίσουμε μαζί το φαινόμενο βίας», είπε η κ. Κανέλλη στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, υπογραμμίζοντας πως «είναι επικίνδυνο να εξισώνουμε θύτες και θύματα σε τόσο κρίσιμη περίοδο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι 58 ετών άνθρωπος με δύο εμφράγματα και έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου βίαιες εικόνες».

Σχετικά με τα όσα εκτυλίχθησαν στο στούντιο του ΑΝΤ1 , η κ. Κανέλλη τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τον Γιώργο Παπαδάκη καθώς «αιφνιδιάστηκε και ο ίδιος στον αέρα». Πρόσθεσε, δε, ότι δε θα ήθελε να ξανασυναντήσει τον κ. Κασιδιάρη.

Δήλωσε περήφανη για την αξιοπρέπειά της και για την ψυχραιμία της να υπερασπιστεί τη Ρένα Δούρου, ενώ για όποιον λέει ότι καλώς έγινε η επίθεση εναντίον της υπογράμμισε: «Έχω μία ευχή από τα βάθη της καρδιάς μου, να του λάχει και να είναι από το παιδί του».