Επιμένει στη στάση της να μην καταθέσει μήνυση εναντίον του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη, για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

«Δεν έχει νόημα μία ακόμη δήλωση. Αυτό που βλάφτηκε είναι η πατρίδα και η εικόνα της πατρίδας. Δεν καταδέχομαι να κάνω μήνυση γιατί το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Έλαχε να ’ναι το δικό μου μάγουλο. Υπάρχουν μάγουλα που δεν τα είδαμε. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που τα αντιμετωπίζουν αυτά κάθε μέρα. Αδύναμοι, φοβισμένοι, φτωχοί.

Άνθρωποι που δεν μπορούν να μιλήσουν. Αν το ’φαγα εν ονόματι αυτών, καλά έκανα και το ’φαγα. Ξέρετε γιατί; Γιατί έπρεπε να υπερασπιστώ την τιμή του δημοσιογράφου και του πολιτικού κόσμου, όταν ένας μαντράχαλος σηκώθηκε και πέταξε το νερό. Ομορφάντρα μου, να κάνει και κορμί κολώνα, να το ’χει να το χαίρεται.

Λένε ότι τα ζόμπι αν τους αγγίξει ο σταυρός, χάνονται. Αν ερεθίστηκε τόσο πολύ από το άγγιγμα του φύλλου του Ριζοσπάστη, πρόβλημά του.

Στη συνείδηση του κόσμου είναι που πρέπει να καταδικαστούν τέτοιοι άνθρωποι. Αυτό είναι το δικαστήριο, δεν είμαι εγώ. Δεν με ενδιαφέρει καμιά ποινή, μόνο λήθη, λήθη, λήθη. Κανένας ρεβανσισμός, καμία προσωπική βεντέτα. ΚΚΕ θα συνεχίσει να υπάρχει είτε το θέλουν οι Ευρωπαίοι, οι φασίστες, οι “Κασιδιάρηδες”, είτε όχι. Η δημοκρατία τα
προβλήματά της θα τα αντιμετωπίσει από δημοκράτες πολίτες» είπε χαρακτηριστικά.