Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μίλησε σε συνέντευξή του για το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση το οποίο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής και της ΑΕΚ, τοποθετήθηκε για άλλη μία φορά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, για το συγκεκριμένο θέμα και τις δηλώσεις του κ. Βαλλιανάτου με μία ανάρτηση που ενδέχεται να προκαλέσει αρκετά σχόλια.

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ.

Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει ότι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Clipboard01