Στάση εργασίας των συμβασιούχων στους δήμους

Στις 12:00 το συλλαλητήριο στην Ομόνοια


ΕΛΛΑΔΑ
8:21
27/03/2018
Στάση εργασίας των συμβασιούχων στους δήμους
2
loading

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής προκήρυξε στάση εργασίας των συμβασιούχων στους δήμους από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου, ενώ στις 12:00 είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο στην Ομόνοια. Η ΚΕΔΕ συμπαρίσταται με τρίωρη στάση εργασίας την ίδια μέρα στις υπηρεσίες των δήμων.

Βασικό αίτημα είναι η μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή τη σημερινή καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 8.166 διορισμούς στους ΟΤΑ.

«Σήμερα το σύνολο των υπηρεσιών των Δήμων στηρίζονται με συναδέλφους με ελαστικές μορφές εργασίας όπως το Βοήθεια στο Σπίτι όπου οι συνάδελφοι κάθε δύο χρόνια ζουν με το άγχος για το τι θα τους ξημερώσει. Οι παιδικοί σταθμοί όπου η λειτουργία τους στη πλειονότητα των δήμων είναι βασισμένοι στο ΕΣΠΑ και οι συνάδελφοι κάθε χρόνο αγωνιούν αν θα πιαστεί η αναλογία των παιδιών προκειμένου να έχουν και οι ίδιοι δουλειά, οι σχολικές καθαρίστριες, τα ΚΗΦΗ, τα ΚΔΑΠ κ.λ.π.» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Texas Chainsaw

    Οι πελατιακές σχέσεις, πληρώνονται! Όταν τάζεις θεσούλα στο Δημόσιο για ψήφους κι όταν έρχεται το πρόβατο στο πολιτικό σου γραφείο για να του συμπληρώσεις την αίτηση, γιατί πάνω απ' όλα διαθέτει ΌΛΑ τα κριτήρια, αυτά είναι αναμενόμενα. Ας προλάβουν κι απ' αυτήν την κυβέρνηση να μπουν αορίστου κι ας έρθει η επόμενη να τους σουτάρει. Δε μας... χαιρετάτε με την αξιοκρατεία σας, μόλις πέσει η τζίφρα, μετά θα ξύνονται αιώνια. Τα έχουμε δει τα χάλια μας.

  2. avatar SER 30

    '' Βασικό αίτημα είναι η μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.'' ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ '' ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ '' ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΠΑΛΙ ΚΑΤ ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΙ . ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΟΜΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΑ ΤΑΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΕΞΗΤΙΛΩΣ . ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ . ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει