Στο πλευρό της Ελλάδας οι ομογενείς στην Αυστραλία

Κίνημα νέων θέλουν να συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση της χώρας


ΕΛΛΑΔΑ
8:27
02/04/2012
Στο πλευρό της Ελλάδας οι ομογενείς στην Αυστραλία
2
loading

Το κίνημα «Ελληνική Δημοκρατική Πρωτοβουλία» δημιούργησαν ομογενείς επιστήμονες, νέοι και νέες της Μελβούρνης, με στόχο να συμβάλουν στη σταδιακή ανοικοδόμηση της Ελλάδος.

Σκοπός της οργάνωσης, όπως λένε οι ιδρυτές της, είναι να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της Ελλάδας και στην πάταξη της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας.

Το κίνημα θέλει να συμβάλει:

-στη δημιουργία ενός ανοιχτού και γόνιμου πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου και ακτιβισμού που θα αναζητεί και θα προβάλει εναλλακτικές λύσεις στο σημερινό αδιέξοδο και στα προβλήματα που μαστίζουν τον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα.

-στην ενότητα, δικτύωση και άμεση δραστηριοποίηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του Ελληνισμού

-Στην καταπολέμηση της διαφθοράς, την εξυγίανση του πολιτικού και οικονομικού συστήματος, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα εθνικά θέματα και την οικολογία.

Η οργάνωση πιστεύει πως μια πραγματική εθνική ανασυγκρότηση πρέπει να εμπνέει και να κινητοποιεί τις οικουμενικές δυνάμεις του Ελληνισμού και ότι ο Ελληνισμός της Διασποράς πρέπει να αποτελεί κύτταρο αναδημιουργίας της Ελλάδος, να έχει ενεργό συμμετοχή, να προβάλει καινοτόμες ιδέες, νέα οράματα και ένα νέο είδος πολιτικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς που θα προσδίδει στην Ελλάδα νέα ελπίδα και νέα προοπτική.

Η «Ελληνική Δημοκρατική Πρωτοβουλία» ξεκινά ομιλίες σε όλη την Αυστραλία, με πρώτη στάση τη Μελβούρνη αύριοτην στην Πολιτειακή Βιβλιοθήκη Βικτώριας και το Μάιο 2012 στο Σίδνεϊ και την Αδελαίδα. Το θέμα της πρώτης ομιλίας είναι «Η Ελλάδα και το Χρέος: Το Νέο Μνημόνιο (ΙΙ) και η Ανάγκη Ριζοσπαστικών Αλλαγών».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Costas46

    Δεν καταλάβατε καλά.
    Η Ελλάδα θέλει μισθούς των 150 ευρώ για να πάει μπροστά.

    1. avatar meleka

      η ελλάδα θέλει να διώξει τους πολιτικούς που μας βούλιαξαν και τώρα θέλουν να μας ....σώσουν.....και μετά κάποιους να εξηγήσουν ότι αν όλοι παίρνουν 150 ευρώ ....τότε θα καταφέρουμε να σηκώσουμε κεφάλι....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει