Πυρκαγιά κοντά στη Μονή Αγίου Νικολάου Σπάτων στην Αχαΐα

Πυροσβεστικά οχήματα έχουν παραταχθεί γύρω από το μοναστήρι έτοιμα να επέμβουν εάν χρειαστεί


ΕΛΛΑΔΑ
20:02
25/08/2017
Πυρκαγιά κοντά στη Μονή Αγίου Νικολάου Σπάτων στην Αχαΐα
1
loading

Και δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αχαΐα, κοντά στη Μονή Αγίου Νικολάου Σπάτων, η οποία ωστόσο δεν απειλείται από τις φλόγες.

Πυροσβεστικά οχήματα έχουν παραταχθεί γύρω από τη μονή έτοιμα να επέμβουν εάν χρειαστεί.

Δεκαεννέα οχήματα με 40 πυροσβέστες επιχειρούν στην περιοχή, όπως επίσης και πεζοπόρο τμήμα 20 ατόμων, ενώ συνεχείς ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα κοντά στο χωριό Σανταμέρι είναι σε μικρή απόσταση από τη νέα πυρκαγιά. Στις προσπάθειες κατάσβεσής της μετέχουν 12 οχήματα με 24 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα 12 πυροσβεστών.

Και στην Αιτωλοακαρνανία οι φλόγες καίνε δασική έκταση στη θέση «Φτελιά» κοντά στο χωριό Καλλιθέα, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου. Η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη και κινείται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή. Και σε αυτή την φωτιά, εκτός από τις επίγειες δυνάμεις μετέχουν και εναέρια μέσα στις προσπάθειες κατάσβεσης.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αντικατσαπλιάς

    Από τότε που η Εκκλησία της Ελλάδος υπέγραψε την "πανορθόδοξη" σύνοδο της Κρήτης ότι οι αιρέσεις είναι Εκκλησίες, συνεχώς το ένα κακό μετά το άλλο χτυπάν τη χώρα διότι έφυγε η χάρις του Τριαδικού Θεού, τώρα είμαστε στα χέρια του αντιχρίστου και των δαιμόνων αυτού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει