ΔΙΑΝΑ εξοπλίζειν, μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού εκδηλώσεων

Για ολοκληρωμένες λύσεις πώλησης ή ενοικίασης εξοπλισμού


ΕΛΛΑΔΑ
13:57
22/05/2017
ΔΙΑΝΑ εξοπλίζειν, μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού εκδηλώσεων
loading

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του εξοπλισμού εκδηλώσεων, διαγράφοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία. Καλύπτει τις ανάγκες του κλάδου παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις πώλησης ή ενοικίασης εξοπλισμού.

Θέτοντας συγκεκριμένες προδιαγραφές στα προϊόντα των συνεργαζόμενων εργοστασίων και επιβάλλοντας συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους εξασφαλίζει τη διάθεση πάντα αξιόπιστων εμπορευμάτων.

Η πολυετής πείρα, η συνεχής ανανέωση, η υψηλή ποιότητα ειδών και υπηρεσιών σε συνδυασμό με την άμεση προσωπική εξυπηρέτηση κατατάσσουν την εταιρεία πρωτοπόρο του κλάδου.

Οι πελάτες της εταιρείας, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις χώρες όπου εξάγονται τα εμπορεύματά της, την έχουν αναδείξει ως τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη κάθε επαγγελματία.

Η ΔΙΑΝΑ εξοπλίζειν συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού:

HO.RE.CA. (HALL 3, D 01)   -   XENIA (HALL 3, D 02)

diana5

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρείες ImagiLights, Lumisky, Zown και Tilia.

AWARDDJOBIE

Η βελγική εταιρεία ImagiLights διαθέτει φωτιζόμενα διακοσμητικά που μπαίνουν και στο νερό. Οι δυνατότητες στα φωτιζόμενα διακοσμητικά αυτής της εταιρείας είναι εντυπωσιακές.

Αναλυτικότερα όλα τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας διαθέτουν 24 προκαθορισμένα χρώματα, 2 τύπους effect κεριού, δυνατότητα επιλογής μόνιμου χρώματος ή αργή εναλλαγή πάνω από 160.000 χρώματα, 4 στάδια φωτεινότητας, χρόνο ζωής της μπαταρίας πάνω από 50.000 ώρες, διάρκεια αποφόρτισης 13-60 ώρες, μεταλλικό δαχτυλίδι στο κάτω μέρος για διάφορες χρήσεις όπως το ανάποδο κρέμασμα, remote control, ανθεκτικά στα χτυπήματα, ηλιακή ακτινοβολία, στην χλωρίνη και το αλατόνερο και με μεγάλο δείκτη αδιαβροχοποίησης ip68.

diana6

Η γαλλική εταιρεία Lumisky διαθέτει μεγάλη γκάμα σε φωτιζόμενα διακοσμητικά, καλύπτοντας τις ανάγκες για διαφορετικές χρήσεις.

Στην collection της εταιρείας συναντάμε επιδαπέδια φωτιζόμενα, bar και διακοσμητικά χώρου, ενσύρματα με λάμπες λευκού φωτισμού αλλά και ασύρματα LED με επιλογή διάφορων αποχρώσεων.

diana3

Η εταιρεία ZOWN διαθέτει επαγγελματικής χρήσεως πτυσσόμενα τραπέζια, κατάλληλα για εξωτερική χρήση σε βροχή και ήλιο, από καθαρό 100% polyethylene, χωρίς καθόλου προσμίξεις, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα και βάρος.

Για αυτό τον λόγω υπάρχει απευθείας από την Ισπανική εταιρεία Maxchief 10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Επίσης τα τραπέζια διαθέτουν φίλτρο UV για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

H ZOWN κατασκευάζει μόνο πιστοποιημένα προϊόντα με εγγυήσεις που συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, μέσω της ελεγχόμενης παραγωγής. Αυτό επιτρέπει την πώληση των προϊόντων της εταιρείας, σε οποιαδήποτε χώρα στο κόσμο, με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τον τελικό χρήστη.

diana7

Η τελευταία μεγάλη συνεργασία της εταιρείας, είναι με το εργοστάσιο Tilia το οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, σε καρέκλες εκδηλώσεων.

diana8

Η εταιρεία με έδρα την Τουρκία έχει αναδειχτεί στον επαγγελματικό χώρο του επίπλου ως μια από τις πιο καταξιωμένες, καθώς όλα της τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από το ινστιτούτο CATAS για την ανθεκτικότητα και ποιότητά τους.

diana4

Τριανταφυλλιάς 10, Αχαρναί 13677, Αθήνα
Τηλέφωνο:+30 210 24 65 784, +30 210 24 77 339
FAX: +30 210 24 77 342

[email protected]
www.diana.com.gr, www.e-diana.gr

facebook

Diana exoplizein

 

Diana “exoplizein” Ioannougoogle+

 

twitter

Diana exoplizein

 

Diana exoplizeinpinterest

 

linkedin

Diana exoplizein

 

youtube

Diana Ioannou

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει