Με  πολύ ενέργεια και χιλιάδες χαμόγελα, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ως επίσημος χορηγός στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017! Με σύνθημα «Αυτό που σου λέει να προσφέρεις μετά τον τερματισμό… δυνάμωσέ το!», τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL υποδέχθηκαν κοινό και δρομείς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους στην πλατεία Συντάγματος.

immarath3
Η Εκκίνηση ΗμιΜαραθωνίου Αθήνας
Εκεί, στο photo booth των EVIOL φωτογραφήθηκαν ως αληθινοί #HeroAmongHeroes και στήριξαν με το χαμόγελό τους, την οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου». Συγκεντρώθηκαν αμέτρητα χαμόγελα που μεταφράστηκαν σε έμπρακτη συμπαράσταση για να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά το έργο τους. Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, με τον γυμναστή Δημήτρη Μώρο έδιναν EVIOL-Tips και ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους σε θέματα άσκησης και φυσικής κατάστασης με στόχο την ισορροπία και τη σωστή διαχείριση του σύγχρονου τρόπου ζωής.
immarath1
Το Running Team των Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL πριν την εκκίνηση
Στελέχη της εταιρείας GAP, δήλωσαν σχετικά: «Ο Aυθεντικός Μαραθώνιος ήταν μόνο η αρχή. Τρέξαμε με ενθουσιασμό για να μετατρέψουμε τα χιλιόμετρα σε μέτρα και στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ως επίσημος χορηγός. Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL έχουν ως αποστολή τους να ενισχύουν την καλή λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού και είναι άρρηκτα συνυφασμένα με τη φυσική δραστηριότητα και άσκηση. Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την αθλητική γιορτή, που χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός».
immarath4
Το Περίπτερο Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL στο Sponsors Village
Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μεγάλο εθνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλαμβάνει (Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ, Αγώνας για Παιδιά και ΑΜΕΑ).
immarath2
Ν. Παπαδημητρίου, Κ. Μαρτάκης, Δ. Μώρος, Τ. Μπίθας με Λ. Σκουλικαρίτη (Εμπορικός Διευθυντής) και Ζ. Παπαπαναγιώτου (Product Manager Consumer Health) από EVIOL
Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL δίνουν ραντεβού στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την ίδια ενέργεια και ενθουσιασμό για όλους τους σύγχρονους ήρωες!
immarath5
Τα Συμπληρώματα Διατροφής EVIOL στον ΗμιΜαραθώνιο της Αθήνας