Ταχύτητα, συνέπεια, ποιότητα. Με τα τρία αυτά χαρακτηριστικά το www.e-fresh.gr, το ηλεκτρονικό supermarket έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητα πολλών Αθηναίων εδώ και 9 μήνες. Ενδεικτικό της διαδρομής που ακολουθεί το e-fresh.gr, είναι το γεγονός ότι εμφανίζει άνοδο πωλήσεων 30% κάθε μήνα, ρυθμό ανάπτυξης που διατήρησε ακόμα και κατά τον δημοφιλέστερο μήνα των ελληνικών διακοπών, τον Αύγουστο. Αυτή η διαρκής ανάπτυξη οδήγησε την εταιρεία να επενδύσει σε νέα αποθήκη 1.500 τετραγωνικών στην περιοχή των Αχαρνών, η οποία θα είναι έτοιμη στη διάρκεια του α’ εξαμήνου του έτους.

Παράδοση την ίδια μέρα

Για αυτούς που δεν ξέρουν ακόμα το e-Fresh.gr, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αποτελεί το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα, με ιδιόκτητες αποθήκες, και τη δυνατότητα άμεσης αυθημερόν παράδοσης παραγγελιών στο λεκανοπέδιο Αττικής. Η έμφαση που έχει δοθεί στην ανάπτυξη ενός από τα πιο καινοτόμα συστήματα αποθήκευσης και logistics για το ελληνικό λιανεμπόριο, έχει ως αποτέλεσμα την πιο συνεπή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σε μια δύσκολη – αλλά αναπτυσσόμενη – διαδικτυακή αγορά ταχυκίνητων προϊόντων. Το ταξίδι των προϊόντων ξεκινάει από την παράδοση τους από τους προμηθευτές στην αποθήκη της e-Fresh των 1.500τ.μ. που διαθέτει η εταιρεία στην περιοχή του Ρέντη. Σε αυτό το στάδιο εφαρμόζεται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος από το προσωπικό του e-fresh.gr για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και να ικανοποιηθούν όλες οι προδιαγραφές για την ασφαλή αποθήκευση των προϊόντων. Σε κάθε συσκευασία τοποθετείται μοναδικός ειδικός κωδικός (barcode), ώστε να παρακολουθείται επακριβώς η πορεία της, ειδικά των πιο «ευαίσθητων» φρέσκων προϊόντων που έχουν ημερομηνία λήξης, όπως τα γαλακτοκομικά, κρέατα, ψάρια, φρούτα, λαχανικά κλπ. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν πληροί τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που θέτει το e-fresh.gr, επιστρέφεται στον προμηθευτή. Έπειτα τα προϊόντα αποθηκεύονται από αυτόματους βραχίονες σε ράφια και σε χώρους για ξηρό φορτίο, ψυγεία ή καταψύξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το e-fresh διαθέτει πιστοποίηση ΕΝ ΙSO 22000: 2005 για την ασφάλεια των τροφίμων, το οποίο έλαβε από τον ανεξάρτητο ελεγκτικό φορέα TUV Austria, γεγονός που υπερτονίζει την έμφαση που δίνεται στην πιστοποίηση των προϊόντων. efresh2 Όταν ολοκληρώνεται μια παραγγελία, ξεκινάει η προετοιμασία τής μέσω του ημιαυτόματου συστήματος της αποθήκης. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε μόνο 4 λεπτά μπορούν συγχρόνως να ετοιμαστούν και να μπουν στα φορτηγά 3 παραγγελίες, έτοιμες για παράδοση. Από την πλευρά του πελάτη, εάν κάνει την παραγγελία του στο e-Fresh.gr στις 17:00, θα τα παραλάβει στην πόρτα του ακόμα και στις 20:00 της ίδιας ημέρας! Ανταγωνιστικές επιχειρήσεις ζητούν από τον πελάτη να παραγγείλει το αργότερο έως τις 11:00 για να παραλάβει ακόμα και μετά τις 21:00. Στο e-Fresh.gr ο πελάτης επιλέγει ακριβή τοποθεσία, ημέρα και δίωρο για την παράδοση και τα φορτηγά του e-Fresh.gr θα είναι εκεί με συνέπεια για να ανεβάσει τα ψώνια μας σε όποιον όροφο κι αν είμαστε!

Έμφαση στην εξυπηρέτηση

Ταχύτητα, συνέπεια, ποιότητα και στην εξυπηρέτηση. Εκτός λοιπόν από την πιο γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες σε σχέση με άλλα supermarkets, το e-Fresh κάνει την παράδοση με χαμόγελο και με υπευθυνότητα. Ξεχάστε τις ουρές και το κουβάλημα, καθώς οι οδηγοί του e-fresh θα φέρουν τα ψώνια σας, σε όποιον όροφο κι αν μένετε. Για επιπλέον ευκολία τα ψώνια θα είναι ήδη χωρισμένα σε σακούλες σηματοδοτημένες με «για το ντουλάπι», «για το ψυγείο» και «για την κατάψυξη», ώστε να μην ψάχνεστε! Τα φορτηγά του e-Fresh διαθέτουν χώρους για το ξηρό φορτίο, αλλά και χώρους με ψυγείο και κατάψυξη έτσι ώστε τα προϊόντα να μεταφέρονται πάντα υπό τις κατάλληλες συνθήκες και να φτάνουν φρέσκα στον πελάτη. efresh4

Τι επιπλέον πρέπει να γνωρίζετε

  • Το e-Fresh παραδίδει στο μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής.
  • Παραδόσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-23:00, και Σάββατο 9:00-20:00.
  • Ένας στους δέκα πελάτες παραγγέλνει μετά τις 10 το βράδυ, την ώρα που τα παραδοσιακά supermarket είναι κλειστά!
  • Παραγγελίες μπορούν να γίνουν ακόμα και τηλεφωνικώς στο 211-990-1000.
  • Πλήρης ευελιξία στους τρόπους πληρωμής: Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, PayPal, POS ή μετρητά κατά την παράδοση.
  • Η ελάχιστη παραγγελία είναι μόνο 25 ευρώ.
  • Για παραγγελίες από 25 έως 55 ευρώ τα μεταφορικά κοστίζουν μόνο 3 ευρώ, ενώ για άνω των 55 ευρώ η παράδοση γίνεται δωρεάν.
  • Θα βρείτε διαθέσιμα περισσότερα από 12.000 προϊόντα και πολλές προσφορές κάθε μέρα.

Τέλος οι ουρές και το κουβάλημα

Πλέον οι online αγορές σε είδη supermarket μπήκαν στη ζωή μας για να την κάνουν ευκολότερη, και κυρίως για να κερδίζουμε χρόνο. Το e-Fresh.gr αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των καταναλωτών που δεν έχουν τη δυνατότητα ή το χρόνο για την κουραστική ρουτίνα του supermarket. Γι’ αυτό βγείτε από το supermarket, και μπείτε στο www.e-fresh.gr. efresh3