Στην Κω για νέες έρευνες βρίσκονται αξιωματούχοι της αστυνομίας της Μεγάλης Βρετανίας, για τον εντοπισμό και τη συλλογή νέων πληροφοριών σχετικά με την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η «Sun» οι ντετέκτιβ φαίνεται πως ήθελαν να χαλαρώσουν λίγο παραπάνω, στο νησί, πίνοντας επί 8 ώρες.

Μετά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ανώτερος αξιωματικός διετάχθη να επιστρέψει στην πατρίδα, ενώ η αστυνομία του South Yorkshire ανακοίνωσε πως θα γίνει έρευνα μετά από καταγγελίες πως οι αστυνομικοί στην Κω έπιναν από τις 5 το απόγευμα την Τρίτη μέχρι τη μία τα ξημερώματα.

xasmoursd2

Μια νέα έρευνα για να ρίξει φως στο τι συνέβη στον Μπεν ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και 10 άτομα της αστυνομίας έχουν έρθει στην Κω για να προσπαθήσουν να αποκαλύψουν νέες πληροφορίες. Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε το 1991 κατά την διάρκεια των διακοπών με τους γονείς και τους παππούδες του και τώρα, αν ζει, θα πρέπει να είναι 26 ετών.

Αλλά η Sun ανέφερε πως η αστυνομία που εμπλέκεται στις έρευνες πέρασαν το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης πίνοντας μπίρες και κρασί. Οι τελευταίοι μάλιστα αξιωματούχοι, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στη μία τα ξημερώματα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες τους.

Τον Φεβρουάριο, η αστυνομία του South Yorkshire πήρε επιπλέον 450.000 λίρες για τις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν. Ο Ντετέκτιβ Ματ Φένγουικ, ένας από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο νησί, δήλωσε πως τα ποτά δεν πληρώθηκαν με δημόσια χρήματα και επέμεινε ότι η ομάδα «εργάζεται πολύ σκληρά» και «απεγνωσμένα» για τον εντοπισμό του Μπεν.