Τον τελευταίο αποχαιρετισμό θα απευθύνουν σήμερα συγγενείς, συνεργάτες
και φίλοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

Την ίδια ώρα, παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά με το πώς και το γιατί της δολοφονίας του.

Τα στοιχεία από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν σε βάρος του δημοσιογράφου παραπέμπουν στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», εξ ου και αναμένεται πλέον μία προκήρυξή της. Ωστόσο αρχικά είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία είχε αποσυρθεί πρώτη από το σημείο της δολοφονίας, καθώς ο τρόπος δράσης δεν παρέπεμπε σε τρομοκρατικό χτύπημα.

Η οδός Δαιδάλου, επί της οποίας βρίσκεται το σπίτι του Σωκράτη Γκιόλια, παραμένει αποκλεισμένη. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, άνδρες της ασφάλειας αλλά και μια διμοιρία ΥΜΕΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 7 χθες το απόγευμα η σύζυγος του δημοσιογράφου, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους,  μίλησε στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως ο άνδρας που χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού τους-και ειδοποίησε τον Σωκράτη Γκιόλια πως δήθεν του κλέβουν το αυτοκίνητο-μιλούσε ελληνικά ενώ οι άλλοι δύο δράστες ήταν ξένοι.

Συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι θα απευθύνουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον γνωστό δημοσιογράφο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 4:30 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης.