Μια όμορφη βραδιά γεμάτη τέχνη και πολιτισμό διοργάνωσε ο όμιλος Forthnet με αφορμή την 83η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας επιμελήθηκε καλλιτεχνικά τη βραδιά, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μαγεία του κινηματογράφου και στους Έλληνες που ξεχώρισαν διαχρονικά στα βραβεία των Όσκαρ. Ο διακεκριμένος κριτικός κινηματογράφου κ. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος παρουσίασε την εκδήλωση.

Το «Αθηνών Αρένα», ήταν κατάμεστο από προσωπικότητες της καλλιτεχνικής, πολιτιστικής, πολιτικής, αθλητικής και κοινωνικής ζωής που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Τους προσκεκλημένους του Ομίλου Forthnet, καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Πάνος Παπαδόπουλος και η Γενική Διευθύντρια ψηφιακής πλατφόρμας κ. Κατερίνα Κασκανιώτη.

Η εκδήλωση άρχισε με μια αναδρομή στην ιστορία των Όσκαρ, προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τις υποψηφιότητες της περσινής χρονιάς και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι φετινές υποψηφιότητες. Ειδική αναφορά έγινε στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας», που έβαλε πάλι την Ελλάδα στον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό με τη συμμετοχή της ανάμεσα στις υποψήφιες για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία.

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων ήταν και Αντώνης Λουδάρος, ο Μέμος Μπεγνής, η Νίκη Πόντε και η κορυφαία ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.