Υλικά

  • 200 γρ. σολομό καπνιστό
  • 100 γρ. mascarpone
  • 1 κ.γ. μαγιονέζα
  • 1 κ.γ. κονιάκ
  • 1 κ.γ. χυμό lime
  • 5-6 σταγόνες ταμπάσκο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 4 φέτες ψωμί του τοστ κομμένο σε καρδιές
  • 50 γρ. χαβιάρι κόκκινο

Εκτέλεση Τοστάρουμε τις καρδιές ψωμιού στο φούρνο να γίνουν σαν φρυγανιά. Περνάμε όλα τα υλικά εκτός από το χαβιάρι στο μίξερ να γίνουν μία κρέμα. Την απλώνουμε επάνω στις καρδιές και γαρνίρουμε με το κόκκινο χαβιάρι. botrini735x90