Υλικά

  • 500 γρ. λαζάνια
  • 1 κιλό σπανάκι φρέσκο
  • 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 450 γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχαρίσιος και χοιρινός)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό ζεματίσουμε καλά τα λαζάνια. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.