Υλικά

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου κομμένα στη μέση (περίπου 100-120γρ. το καθένα)
  • 400 γρ. μανιτάρια Champignon
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 30 ml ξύδι μπαλσάμικο
  • Λίγο αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστεί το νερό. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.