Η πιστοποίηση Top Employer αποδεικνύει την αφοσίωση ενός οργανισμού σαν την L’Oréal Hellas, σε έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο, μέσα από μια σειρά άριστων πρακτικών Ανθρωπίνου Δυναμικού, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου Ινστιτούτου «Top Employers» πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Άριστων Πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτή η έρευνα καλύπτει 6 τομείς ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα όπως η Ανθρωποκεντρική Στρατηγική, το Εργασιακό Περιβάλλον, η Απόκτηση Ταλέντων, η Εκπαίδευση, η Ευημερία, η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη και πολλά άλλα.

Ο David Plink, CEO του Ινστιτούτου Top Employers, ανέφερε σχετικά: «Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της χρονιάς, η οποία όπως και η προηγούμενη, είχε επιπτώσεις σε οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, η L’Oréal Hellas συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στη διατήρηση άριστων πρακτικών στο εργασιακό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο. Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του μεταβαλλόμενου εργασιακού κόσμου, ενώ αγωνίζεται διαρκώς για να προσφέρει ένα θετικό αντίκτυπο στις ζωές του ανθρώπινου δυναμικού της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε και να συγχαρούμε την L’Oréal Hellas που έχει πιστοποιηθεί ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά». 

Το πρόγραμμα έχει πιστοποιήσει και αναγνωρίσει περισσότερους από 1.857 Top Employers σε 123 χώρες σε πέντε ηπείρους.