Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα είναι και φέτος στη διάθεση των πολιτών για τη χορήγηση του σήματος των τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για το 2011, ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν και στη διαδικασία είσπραξης του Φόρου Περαίωσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η είσπραξη των τελών κυκλοφορίας από όλα τα Ταχυδρομικά Καταστήματα της χώρας εντάσσεται στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης και της συνεχούς ανάπτυξης των ΕΛΤΑ στην αγορά χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών και έρχεται να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από το ευρύ και σύγχρονο δίκτυο που διαθέτει η επιχείρηση σε ολόκληρη τη χώρα.

H διάθεση του ειδικού σήματος τελών κυκλοφορίας έτους 2011 θα χορηγείται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010.

Σε ότι αφορά την είσπραξη του «Φόρου Περαίωσης», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταβάλλουν το οφειλόμενο ποσό προς το Δημόσιο, για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων και τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών, στο αυτοματοποιημένο δίκτυο των 450 καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων.