«Ακέφαλο» θα παραμείνει το Μαρούσι, λίγες ώρες μετά την νίκη-πρόκριση επί του Πανελληνίου στα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Όπως όλα δείχνουν, ο Άρης Βωβός θα φύγει από το Μαρούσι, αφού πληρώσει πρώτα τα οφειλόμενα στους παίκτες. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των βορείων προαστίων διαβεβαίωσε ότι κανείς δεν πρόκειται να χάσει λεφτά από εκείνον, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι θα παραδώσει τα σκήπτρα της προεδρίας.
«Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα χάσετε έστω ένα ευρώ από μένα. Από αύριο θα βάλω μπροστά τις πληρωμές και εντός του προσεχούς δεκαημέρου θα βρούμε τη φόρμουλα της αποπληρωμής» φέρεται να είπε ο Άρης Βωβός στους παίκτες της ομάδας, λίγο μετά τη νίκη με 70-60 επί των «Ολυμπιονικών».

Η είδηση, ωστόσο, ήρθε από τον διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ. Τι είπε ο Παναγιώτης Αλεξανδρής; «Ο κ. Βωβός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και θα πει τα σχέδια του αλλά και τα παράπονα του για τα 13 χρόνια που είναι στην ομάδα. Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον θέλει να αναλάβει. Μας έχουν πλησιάσει ομάδες από την επαρχία αλλά εμείς θέλουμε να παραμείνει στο Μαρούσι, είτε με νέα διοίκηση, είτε με συνδιοίκηση, είτε με επιχειρηματία που θα πάρει την προεδρία από τον Βωβό. Θα κάνουμε τα πάντα για να μη διαλυθεί το Μαρούσι».