Σήμερα υπογράφεται η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Με ειδικό σήμα θα διακρίνονται οι επιχειρήσεις που θα την μετακυλίσουν στις τιμές


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11:14
26/07/2013
Σήμερα υπογράφεται η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση
1
loading

Τη συμφωνία για την απονομή ειδικού σήματος στις επιχειρήσεις εστίασης που θα μετακυλήσουν στις τιμές τη μείωση του ΦΠΑ, η οποία θα ισχύσει από 1η Αυγούστου, θα υπογράψουν την Παρασκευή οι συναρμόδιοι υπουργοί με εκπροσώπους της αγοράς.

Τη συμφωνία θα υπογράψουν οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Θανάσης Σκορδάς και οι εκπρόσωποι της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Όπως έχει ανακοινωθεί, στις επιχειρήσεις που θα μετακυλήσουν τη μείωση του ΦΠΑ στις τιμές, θα απονέμεται ειδικό σήμα, με ευθύνη των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων που θα ενημερώνει τους καταναλωτές ότι οι τιμές μειώθηκαν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar gp

    Αφήστε την αγορά να δουλέψει ελεύθερα ρε καρ..ζηδες με τα σήματα και τα ξεσήματα που πήγατε τον ΦΠΑ στο 23% και τώρα τρέχετε να βγάλετε τα σπασμένα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει