Παρουσία πελατών, συνεργατών και εργαζομένων, ο όμιλος FDL γιόρτασε τα 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος logistics στην Ελλάδα, η FDL θέλησε να μοιραστεί με την επαγγελματική της οικογένεια τα νέα του ομίλου αλλά και τις εξελίξεις στον κλάδο σε μια ζεστή εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν οι ευχές για ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη, αλλά και σχέδια για μελλοντικές συνεργασίες.

achileasmamalisvasiliskarakoulakis

Οι κ.κ. Καρακουλάκης Βασίλης, πρόεδρος και Μάμαλης Αχιλλέας, διευθύνων σύμβουλος του FDL Group καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους και μέσα από τις τοποθετήσεις τους έδωσαν το στίγμα του ομίλου για το μέλλον. Μεταξύ άλλων τόνισαν: «Η Foodlink γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας της στον επιχειρηματικό στίβο, γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο των logistics. Ο φάρος που μας οδηγεί όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιοτική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

entrancemilestones

Οι ανάγκες αυτές, είναι για εμάς προκλήσεις, είναι αυτές που μας κάνουν να τολμάμε και να καινοτομούμε, είναι που μας κάνουν να αναπτύσσουμε τη νέα γενιά logistics, είναι αυτές που μας δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε μπροστά και να γίνουμε καλύτεροι.

vasiliskarakoulakisachileasmamalis

Κοινό όραμα δικό μας και των πελατών είναι να δημιουργήσουμε έναν εθνικό πρωταθλητή στα logistics, ηγέτη στον ελληνικό χώρο με παρουσία στα Βαλκάνια ο οποίος θα φτάσει μαζί σας, αλλά και με περισσότερους ακόμα πελάτες αλλά και περισσότερες υπηρεσίες να γιορτάσει τα 30 ή 40 χρόνια και να μπορείτε όλο εσείς, να πείτε ότι είστε περήφανοι για τον όμιλο FDL, για τη Foodlink, για εμάς, όσο περήφανοι νιώθουμε και εμείς για τους πελάτες μας, για εσάς».

3dprojection