Εννέα θανάσιμα αμαρτήματα

Ου...αμαρτήσετε κατά την αγορά σπιτιού


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10:32
18/04/2011
Εννέα θανάσιμα αμαρτήματα
loading

Η αγορά ενός σπιτιού είναι ένα μεγάλο βήμα και μια δύσκολη διαδικασία, με πολλά εμπόδια. Αποφύγετε αυτά τα κλασσικά λάθη για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

1. Βιασύνη

Ένα σπίτι είναι κάτι που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Είναι λάθος να βιαστείτε  γιατί μπορεί να βρεθείτε με ένα ακατάλληλο σπίτι.

2. Δεν κάνετε έρευνα αγοράς

Πολύ συχνά οι υποψήφιοι αγοραστές γνωρίζουν πολύ λίγα για τις τοπικές αγορές και παρόλα αυτά προχωρούν σε συμφωνία αγοράς.

3. Δεν γίνεται τεχνικός έλεγχος

Ο τεχνικός έλεγχος αξίζει τον κόπο αφού σας γλυτώνει χρήματα είτε κατά την αγορά είτε στη συνέχεια όταν αποτελεί το σπίτι ιδιοκτησία σας.

4. Λάθος σπίτι

Είναι δυνατόν να ερωτευτείτε ένα σπίτι το οποίο όμως δεν είναι κατάλληλο για εσάς είτε από οικονομικής είτε από χρηστικής σκοπιάς.

5. Αγνοώντας το περιβάλλον

Όταν αγοράζετε ένα σπίτι, δεν αγοράζετε μόνο τους τοίχους αλλά και το περιβάλλον τους. Γειτονιά, γείτονες, υποδομές, ηχορύπανση είναι μερικά από τα στοιχεία που επηρεάζουν την καθημερινότητα σας.

6. Αγοράζετε ένα πάρα πολύ μεγάλο σπίτι

Σκεφτείτε για το αν χρειάζεστε πραγματικά όλα αυτά τα τετραγωνικά. Πόσο θα σας κοστίσει η συντήρηση, η επίπλωση και ο καθαρισμός...

7. Δεν έχετε εξασφαλίσει χρηματοδότηση.

Χωρίς χρήματα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Εξασφαλίστε την προέγκριση του δανείου πριν δώσετε τα χέρια.

8. Μία προσφορά χωρίς προϋποθέσεις

Μία προσφορά χωρίς προϋποθέσεις σας εγκλωβίζει. Στην προσφορά καλό είναι να θέσετε βασικές αιρέσεις πχ «ανωτέρα βία». Μπορεί να σας σώσει.

9. Δεν έχετε πάρει όλα τα έγγραφα

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί... αυτοκτονία.

Πηγή: realestatenews.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει