Το βάρος του ξεπερνά τα 76 κιλά και τα σαγόνια του- αν το θελήσει- σφίγγουν σαν τανάλια. Μπορεί η όψη του να τρομάζει κάποιους αλλά ο Hulk, το μεγαλύτερο πίτμπουλ στον κόσμο είναι, σύμφωνα με την οικογένεια με την οποία ζει, η καλύτερη μπέιμπι σίτερ για το νεογέννητο παιδί τους.

Οι Marlon και Lisa Grennan από το Νew Hampshire είναι άγρυπνος φρουρός του τριών μηνών Jackson.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμπιστεύεται τον Hulk καθώς και ο μεγαλύτερος γιος τους Jordan μεγάλωσε με τον Hulk και άλλα πίτμπουλ που ζουν στο σπίτι τους.

«Δεν με ανησυχεί τίποτα όταν ο Hulk είναι κοντά στο μωρό», λέει η 25χρονη Lisa στη Daily Mail, «δεν υπάρχει κανένα θέμα, όταν φέραμε τον Jackson στο σπίτι ο Hulk ήταν δίπλα του, με παρακολουθούσε όταν τον φρόντιζα και πήγαινε να δει τι συμβαίνει όταν το μωρό έκλαιγε. Είναι ο τέλειος φύλακας και μπέιμπι σίτερ, τον αγαπά πολύ, μπορείς να το δεις στα μάτια του».

Ο Marlon ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων για την αστυνομία και τη φύλαξη διασημοτήτων και δισεκατομμυριούχων σε όλο τον κόσμο.

Έγινε γνωστός το 2015 όταν τα βίντεο με τον Hulk και τα άλλα σκυλιά τους έγιναν viral.

«Ο Hulk είναι σκύλος φύλακας και για να παρέχει προστασία πρέπει να είναι πολύ ισορροπημένος και σταθερός. Όλα είναι υπό παρακολούθηση, δεν θα έβαζα ποτέ τον Jackson στο πάτωμα για να τον αφήσω με τα σκυλιά. Εμπιστεύομαι τον Hulk, είναι πολύ ισορροπημένος και σταθερός και ξέρει πως είναι ο Jackson μωρό και, όπως με τα κουτάβια, πρέπει να είναι προσεκτικός», εξηγεί η Lisa.

Ο Hulk ζυγίζει 24 φορές το βάρος του μωρού αλλά ο 28χρονος πατέρας Marlon είναι σίγουρος πως με την σωστή εκπαίδευση όλοι στο σπίτι είναι ασφαλείς.

«Δεν ανησυχούσα ούτε όταν ο Jackson ήταν μόλις μερικών ωρών και τον παίρναμε στο σπίτι. Όταν είσαι εσύ ο αρχηγός της αγέλης και υπάρχει δομή, κανόνες, όρια, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Έχω πάντα τον έλεγχο», τονίζει.

dogoaaj1 dogoaaj2 dogoaaj3 dogoaaj4 dogoaaj5 dogoaaj6 dogoaaj7 dogoaaj8 dogoaaj9

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.