Με μία εντυπωσιακή παρουσία από την Τάμτα η οποία συμμετέχει με το τραγούδι «Replay» εκπροσωπώντας την Κύπρο, ξεκίνησε ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός της Eurovision του 2019, στο Ισραήλ.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε πρώτη στη σκηνή ανοίγοντας την αυλαία για τον πρώτο ημιτελικό του 64ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού με τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου.

Δυο γυναίκες και δυο άντρες είναι οι παρουσιαστές της φετινής Eurovision η οποία διεξάγεται στο Τελ Αβίβ μετά την περσινή νίκη της Netta.

Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar και Lucy Ayoub υποδέχθηκαν το κοινό στο International Covention Center (ICC), γνωστό και ως Tel Aviv Fairgrounds, το οποίο χωράει 10.000 άτομα.
Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου είναι οι φωνές της Ελλάδας στην παρουσίαση του πρώτου αυτού ημιτελικού.

Η Ελλάδα με τη Κατερίνα Ντούσκα θα εμφανιστεί στην 16η θέση.

Η έναρξη του μουσικού διαγωνισμού έγινε με ένα συγκινητικό βίντεο με τη ζωή της Netta που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό. Μια νεαρή υποδύθηκε την Netta και στη συνέχεια η ίδια η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους χορευτές της έδωσε το σήμα της έναρξης με ένα εντυπωσιακό σόου.

Η Τάμτα έκανε την εμφάνιση της στην σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια ενώ στο δεύτερο ρεφρέν, οι χορευτές τής έβγαλαν το σακάκι και αποκαλύφθηκε ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους.