Κάθε Τετάρτη η Ζέτα Δούκα τραγουδάει και ροκάρει στο πλευρό των 15 50! Σε ένα διαφορετικό αλλά απόλυτα εκρηκτικό και ατμοσφαιρικό concept οι 15 50 σε συνδυασμό με την Ζέτα Δούκα προσφέρουν «Άγριες Νύχτες» με αγαπημένα δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων rock κομματιών. Οι «Άγριες νύχτες» που έχουν ήδη γίνει «talk of the town» από τον περασμένο Φεβρουάριο παντρεύουν ένα ξεχωριστό μουσικό show με μια ιστορία αγάπης να εξελίσσεται επί σκηνής ενώ φυσικά δεν θα λείπει η rock διάθεση…

Κάθε Πέμπτη, οι 15 50 ξεσηκώνουν το κατάμεστο club και μας απογειώνουν με το υπέροχο live τους. Τα Live των 15 50 εδώ και χρόνια στέφονται με απόλυτη επιτυχία, κυρίως λόγω της εκρηκτικής τους σκηνικής παρουσίας, τον δυναμικό ηλεκτρικό τους ήχο, αλλά και των πρωτοποριακών επιλογών τους όσον αφορά στα τραγούδια και την παρουσίαση τους. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και ένα μοναδικό τρόπο να απογειώνουν το κοινό που μένει πιστό και τους ακολουθεί παντού.

Ροκ μουσικές και ακούσματα σε ένα δυνατό party με πολύ χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση, στο Socialista… το αγαπημένο πια στέκι στο Γκάζι!