Η παρουσία της Κριστίνα Αγκιλέρα στα πάντοκ της Mercedes, κατά τη διάρκεια του γκραν πρι του Αζερμπαϊτζάν δεν παραξένεψε κανέναν, καθώς πολλοί celebrities παρακολουθούν τους αγώνες της Formula 1 από τις καλύτερες θέσεις, δίπλα στους επικεφαλής των ομάδων, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στο σπορ, που από τη φύση του είναι γκλάμορους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η παρουσία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο γκαράζ της γερμανικής ομάδας είχε μια παραπάνω εξήγηση από την απλή παρακολούθηση του αγώνα. Αρκεί κάποιος να ακούσει το τραγούδι Pipe, που αποτελεί ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ Liberation.

Σε αυτό το τραγούδι συμμετέχει ένας μέχρι σήμερα άγνωστος καλλιτέχνης, ο οποίος μάλιστα έχει συμμετοχή και στο δημιουργικό κομμάτι του κομματιού, ο XNDA. Ακούγοντας τη φωνή του, ο κόσμος δεν άργησε να αντιληφθεί ότι ανήκει στον Λιούις Χάμιλτον. Ή σε κάποιον που έχει παρόμοια χροιά με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Χάμιλτον είναι λάτρης της μουσικής και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι μόνο μέσα από τις νότες και τις μελωδίες «μπορώ να είμαι εγώ, να δείξω μια πλευρά μου που οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν». Προς το παρόν δεν μπορούν να τον δουν και επίσημα ως τραγουδιστή, αλλά όλοι ποντάρουν ότι πίσω από το ψευδώνυμο XNDA είναι εκείνος.

Ακούστε το τραγούδι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: