Το BMW Group ανακοίνωσε ότι είναι ο αποκλειστικός, παγκόσμιος αυτοκινητιστικός εταίρος στη νέα ταινία της σειράς δράσης των Paramount Pictures και Skydance Media, «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» που λανσάρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο από τις 27 Ιουλίου. Η BMW συνεργάζεται με τη θρυλική κινηματογραφική σειρά από το 2011, και στην προσεχή ταινία, για μία φορά ακόμα υποστηρίζει το όλο εγχείρημα με μία γκάμα οχημάτων και παγκόσμιες δραστηριότητες marketing.

Στη νέα ταινία, ο Ethan Hunt (Tom Cruise) με την ομάδα IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) και κάποιους γνωστούς συνεργάτες τους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) κάνουν αγώνα ενάντια στο χρόνο, εξ αιτίας μιας αποτυχημένης αποστολής. Ο Henry Cavill, η Angela Bassett, και η Vanessa Kirby πλαισιώνουν επίσης δυναμικό καστ με σκηνοθέτη τον Christopher McQuarrie.

missthri5

Στο δυναμικό της ομάδας μπαίνει η νέα M5 και αρκετά ακόμα μοντέλα, αναμεσά τους οι 1986 Σειρά 5 Sedan, η Σειρά 7 Sedan και η BMW R nineT Scrambler.

missthri4

Διακοσμημένη με Αξεσουάρ M Performance, όπως μαύρη μάσκα (νεφρών) και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, η M5 κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην ταινία.

Με τον πανίσχυρο 4.4λτ V8 biturbo κινητήρα με τεχνολογία TwinPower Turbo (600 ίπποι) και νέο, υψηλών επιδόσεων σύστημα τετρακίνησης M xDrive, η M5 φροντίζει ο Ethan Hunt να έχει πάντα την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και την τέλεια δυναμική συμπεριφορά  για να μπορεί πάντα να βρίσκεται μπροστά από τους εχθρούς του.

missthri3

Η R nineT Scrambler εμφανίζεται σε κομβικές  σκηνές, κάνοντας παράτολμους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα σε μία άγρια καταδίωξη μέσα στο Παρίσι. Μία 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, από το ιστορικό παρελθόν της μάρκας κάνει μία επίσης συγκλονιστική εμφάνιση σε μία σκηνή γεμάτη αδρεναλίνη.

Η συνεργασία μεταξύ BMW και Paramount Pictures στη σειρά «Επικίνδυνη Αποστολή», που χρονολογείται από το 2011, έχει ήδη προσφέρει στους κινηματογραφόφιλους αρκετές κλασικές στιγμές της ιστορίας του κινηματογράφου. Η μάρκα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην πλοκή κάθε ταινίας, επιβεβαιώνοντας ότι οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και το όραμα έχουν βοηθήσει τους πράκτορες IMF να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

missthri2

Το πρωτότυπο i Vision Dynamics concept, που έδωσε μία πρώτη γεύση από το επαναστατικό σπορ μοντέλο i8 hybrid και τεχνολογίες όπως Head-Up Display και ενεργή Ανίχνευση Πεζού (Pedestrian Detection), έκανε το ντεμπούτο του στην ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα’ το 2011.

Το 2015, ακολούθησε η ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος’ στην οποία η M3 κατέγραψε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές οδηγικής δράσης με όπισθεν στην ιστορία του κινηματογράφου. Το αυτοκίνητο της ταινίας για μία φορά ακόμα ήταν προάγγελος μελλοντικής τεχνολογίας με λειτουργία ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα θυμούνται με νοσταλγία την τρελή καταδίωξη όπου ο Ethan Hunt οδηγεί την Motorrad S 1000 RR στα βουνά έξω από το Μαρρακές.

missthri1

«Η Πτώση» υπόσχεται να είναι η πιο θρυλική αποστολή στην ιστορία της σειράς.

Νίκος Τσάδαρης