Αν θες να φορτώσεις την οικογένεια και να ξεφύγεις απ’ όλα μέσα σε ένα από τα πιο ικανά οχήματα του κόσμου, δεν πρόκειται να το βρεις στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία RV.

Θα πρέπει να απευθυνθείς στους Γερμανούς, στη Unicat συγκεκριμένα, που αποκάλυψε μόλις ένα ολοκαίνουριο όχημα 5 ατόμων για αποδράσεις έξω από τα καθιερωμένα.

Το Unicat MD56c 6×6 βασίζεται στο MAN TGS και έχει δυνατότητες που σπανίως έχουμε δει στον κόσμο των RV. Είναι τόσο θηριώδες και δυνατό που μπορεί να υποβαστάξει ακόμα και ένα ATV στο πίσω μέρος του!

Το τεράστιο μέγεθός του σημαίνει ακόμα πως έχει τόσο ευρύχωρο εσωτερικό που ζουν άνετα 5 άνθρωποι, έχοντας στη διάθεσή τους πλήρως λειτουργικό κουζινάκι, μπάνιο με ντους, τραπεζαρία και χωριστούς χώρους για ύπνο.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από τα ηλιακά πάνελ της οροφής. Ακόμα καλύτερα, η μηχανή των 540 αλόγων τροφοδοτείται από ένα θεόρατο ντεπόζιτο 1.000 λίτρων, ικανό να του χαρίζει αυτονομία 3.300 χιλιομέτρων.

Όποιος θέλει να φτάσει εκεί που σπανίως φτάνει μηχανοκίνητο όχημα και με τη δέουσα πολυτέλεια, το Unicat MD56c 6×6 των 1,4 εκατ. ευρώ ψάχνει