Ένας 22χρονος ένοπλος μπήκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης LGBTQ στο Κολοράντο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 25, προτού οι θαμώνες τον σταματήσουν. «Είμαι Μορμόνος και Ρεπουμπλικανός και εμείς δεν δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία» λέει ο πρώην πορνοστάρ και ναρκομανής πατέρας του φερόμενου δράστη.

Μιλώντας σε συνέντευξή του για τη στιγμή που τον κάλεσε ένας δικηγόρος για να τον ενημερώσει για το δολοφονικό ξέσπασμα του γιου του στο Club Q πριν από μερικές μέρες, ο Άαρον Μπρινκ είπε ότι αρχικά ανησύχησε ότι ο 22χρονος άνδρας είναι ομοφυλόφιλος. «Τρόμαξα. Είπα μέσα μου “γαμ@το, είναι γκέι; Αλλά τελικά δεν είναι γκέι» είπε μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού ο 48χρονος άνδρας είπε με … ανακούφιση στις εξοργιστικές του δηλώσεις.

«Είμαι Μορμόνος. Είμαι συντηρητικός Ρεπουμπλικανός και εμείς δεν δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία»  πρόσθεσε ο Μπρινκ, πρώην παλαιστής του MMΑ που άλλαξε καριέρα για να γίνει πορνοστάρ.

Ο Μπρινκ, ο οποίος ζει στο Σαν Ντιέγκο, έχει αποξενωθεί εδώ και χρόνια από τον γιο του, πιστεύοντας μάλιστα για μεγάλο ένα διάστημα ότι ήταν νεκρός. Ο 22χρονος φερόμενος δολοφόνος είχε  αλλάξει το επίθετό του, προκειμένου να μην έχει καμία σχέση με τον πατέρα του, αφού δεχόταν bullying online όταν ήταν έφηβος για την «καριέρα» του Μπρινκ στο πορνό και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.