Viral έχει γίνει ένα ακόμα τεράστιο τραπέζι στο οποίο κάθισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος μετά από το λευκό, τεράστιο τραπέζι όπου είχε υποδεχθεί τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Όλαφ Σολτς, βρέθηκε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο τραπέζι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ηγετών στην Κασπία.

Η Σύνοδος έγινε στην πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, Άσγκαμπατ, όπου παραβρέθηκαν οι πρόεδροι της Ρωσίας, Αζερμπαίτζάν, Ιράν, Καζακστάν και του Τουρκμενιστάν.

Έπειτα, τα διεθνή πρακτορεία παρουσίασαν κι άλλη μια φωτογραφία σε διαφορετικό τραπέζι, το οποίο αν και ήταν και εκείνο μεγάλο ήταν πιο μικρό απ’ αυτό που έγινε viral. Φυσικά, οι μεγάλες αποστάσεις που κρατάει ο Ρώσος ηγέτης από τους υπόλοιπους συνομιλητές του, σε όλες τις περιπτώσεις, προκαλούν εντύπωση και φυσικά δίνουν τροφή για θεωρίες συνωμοσίας και σενάρια.

Οι πέντε πρόεδροι συζήτησαν επίκαιρα ζητήματα συνεργασίας στην Κασπία Θάλασσα σε σχέση με διάφορους τομείς, καθώς και την εφαρμογή των ψηφισμάτων που ελήφθησαν κατά τις προηγούμενες συναντήσεις των αρχηγών της Κασπίας.

Ωστόσο αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το τεράστιο τραπέζι στο οποίο κάθισαν.

Το τραπέζι των συζητήσεων σχολίασε και ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Άντον Γκερασένκο, ο οποίος έκανε αντιπαραβολή με το αντίστοιχο τραπέζι στο οποίο συζήτησαν μόλις ένα 24ωρο πριν οι ηγέτες της G7.

«Πάνω – Η Σύνoδος Κορυφής της G7, 9 άτομα στο τραπέζι. Κάτω – Η Σύνοδος στην Κασπία (συμμετέχει ο Πούτιν) πέντε άτομα στο τραπέζι» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.