Η διαφορά ηλικίας στις σχέσεις είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετό κόσμο, όμως ένα διάσημο ζευγάρι στο TikTok φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα από τα 37 χρόνια που τους χωρίζουν, ενώ διατηρούν και λογαριασμό στο Onlyfans, όπου μοιράζονται τα «τρελά τους» βίντεο.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 61χρονη Cheryl -μητέρα επτά παιδιών ηλικίας 41 έως 29 ετών και γιαγιά με 17 εγγόνια ηλικίας από 2 έως 17 ετών- και ο 24χρονος Quran McCain από τις ΗΠΑ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ όχι μόνο σχεδιάζουν να παντρευτούν για δεύτερη φορά, αλλά και να κάνουν το επόμενο βήμα, μεγαλώνοντας την οικογένεια τους και αποκτώντας ένα παιδί.

Η Cheryl και ο Quran McCain

Οι ίδιοι έχουν γίνει διάσημοι στη σελίδα @kingqurannewpage του TikTok που έχει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ απαντούν στα κακοπροαίρετα σχόλια και τονίζουν ότι είναι μαζί από αγάπη και πως δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, παρά την διαφορά ηλικίας.

Η τυχαία συνάντηση και ο γάμος με τους 20.000 «καλεσμένους»

Το συγκεκριμένο ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2012, όταν ο Quran McCain ήταν 15 ετών και εργάζονταν στο εστιατόριο του γιου της Cheryl στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Εκεί έγινε η πρώτη τους επαφή, όμως συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια και για την ακρίβεια στις 4 Νοεμβρίου του 2020.

Εκείνη την ημέρα, ο Quran επισκέφθηκε ένα ψιλικατζίδικο στο οποίο είδε την Cheryl να εργάζεται ως ταμίας. Μετά από αυτή την συνάντηση ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού, ενώ τον Ιούλιο του 2021 έγινε και η πρόταση γάμου από τον 24χρονο, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα δαχτυλίδι που αγόρασε από χρήματα που συγκέντρωσε μέσω του Crowdfunded.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους λοιπόν παντρεύτηκαν στο Τενεσί μπροστά σε δύο φίλους, με το μυστήριο όμως να το μεταδίδουν σε ζωντανή μετάδοση στα social media, με 20.000 άτομα να παρακολουθούν ταυτόχρονα. Έκτοτε όμως, αποφάσισαν να ανταλλάξουν ξανά όρκους αγάπης μπροστά σε πιο μεγάλο κύκλο, δηλαδή σε οικογένεια και φίλους.

Φωτογραφία από τον γάμο στο Τενεσί

Η επιθυμία να μεγαλώσει η οικογένεια

Η Cheryl και ο Quran μπορεί πλέον να σχεδίαζουν να παντρευτούν ξανά, όμως κάνουν και άλλα σχέδια για την οικογένεια τους, καθώς θέλουν να την μεγαλώσουν. Όπως είπε η 61χρονη, σκέφτονται να αποκτήσουν μωρό, είτε μέσω της υιοθεσίας, είτε μέσω παρένθετης μητέρας.

«Τώρα θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί. Πάντα ήθελε παιδιά και εγώ θέλω να είμαι η μητέρα του παιδιού του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ήδη έχουν αγοράσει και καροτσάκι για το παιδί που θέλουν να αποκτήσουν.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, η ανατροφή ενός παιδιού δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση, όχι μόνο επειδή έχει εμπειρία από το γεγονός ότι απέκτησε επτά παιδιά, αλλά και γιατί η οικογένεια της που απαριθμεί πολλά μέλη είναι πρόθυμη να βοηθήσει. «Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι εγωίστρια και πολύ μεγάλη για να είμαι μαμά τώρα, αλλά δεν ανησυχώ που δεν θα είμαι εδώ για να φροντίσω το παιδί», είπε αναφερόμενη στο συγκεκριμένο γεγονός.

Το ζευγάρι με τα 37χρόνια διαφοράς ηλικίας αυξάνει καθημερινά τους ακολούθους στο TikTok με τα ανατρεπτικά του βίντεο, ενώ διατηρεί και λογαριασμό στο Onlyfans, όπου ανεβάζει όλα τα «τρελά βίντεο», όπως ανέφεραν η Cheryl και ο Quran.