Μια 21χρονη Βρετανίδα γύρισε την πλάτη σε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως νευροεπιστήμονας προκειμένου να γίνει στρίπερ και σταρ του OnlyFans. Kαι σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post κερδίζει ήδη περισσότερα από τους πλούσιους γονείς της.

Η Mercedes Valentine αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με πτυχίο στις νευροεπιστήμες και σκεφτόταν να ακολουθήσει τα βήματα του γιατρού όπως ο πατέρας και η μητέρα της, οι οποίοι έχουν συνολικό εισόδημα 260.000 δολάρια ετησίως.

Αλλά η νεαρή κοπέλα σόκαρε την οικογένεια και τους φίλους της όταν αποφάσισε να ασχοληθεί αντ’ αυτού με το pole dancing.

«Οι γονείς μου είναι και οι δύο γιατροί και ξέρουν τι κάνω, αλλά ο μπαμπάς μου δεν μπορεί να πει “χορεύτρια στύλου” και αντ’ αυτού επιλέγει “γυμναστική στύλου”», δήλωσε η Valentine στο Jam Press. «Νομίζω ότι στην αρχή σοκαρίστηκαν λίγο που δεν ακολούθησα το μονοπάτι που είχαν στο μυαλό τους για μένα. Είμαστε μια οικογένεια γιατρών και η αδελφή μου είναι δικηγόρος, οπότε αυτό είναι λίγο διαφορετικό», πρόσθεσε.

Το σύνδρομο Ehlers-Danlos και το OnlyFans

Η Valentine διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ehlers-Danlos όταν ήταν 15 ετών – μια κατάσταση που την άφησε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και έπρεπε να μάθει να περπατάει ξανά.

Μετά από δύο χρόνια επίπονης φυσικοθεραπείας, η Valentine μπορούσε και πάλι να περπατήσει και ήταν έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της, μπαίνοντας στον κόσμο της ιατρικής σπουδάζοντας νευροεπιστήμες.

Όμως, γεμάτη νέα ενέργεια, μπήκε στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο και γράφτηκε για εβδομαδιαία μαθήματα χορού με στύλο.

Όταν τελείωσε το πτυχίο της, μια φίλη από το μάθημα pole dancing της πρότεινε να δοκιμάσει το στριπτίζ – και η Valentine δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα – το λατρεύω απόλυτα», ανέφερε ενθουσιασμένη η εξωτική χορεύτρια. Η Valentine άρχισε να εργάζεται σε ένα στριπτιτζάδικο τον Ιανουάριο του 2020, λίγους μήνες πριν από τα λουκέτα του COVID-19. Έμεινε χωρίς εισόδημα, η πολυμήχανη χορεύτρια αποφάσισε στη συνέχεια να δημιουργήσει έναν λογαριασμό OnlyFans για να επιδεικνύει τις ικανότητές της στο pole dancing.

Το εγχείρημα αυτό φέρεται να της έχει αποδώσει περισσότερα από 250.000 δολάρια μέσα στον τελευταίο χρόνο – γεγονός που την τοποθετεί στο κορυφαίο 0,1% των δημιουργών της ιστοσελίδας.

Τα στριπτιζάδικα έκτοτε άνοιξαν ξανά και η Valentine επέστρεψε στη δουλειά της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη: «Βασικά περπατάω και κουνάω τα κω@@@λά μου και βγάζω εκατοντάδες λίρες τη βραδιά».

Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα συνεχίζει να διατηρεί τον λογαριασμό της στο OnlyFans – και κερδίζει νέους θαυμαστές στην πορεία.