Η κόρη της, Bethany, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Elijah. Κι έτσι η Corrie Rowland έγινε γιαγιά. Είναι όμως κάπως διαφορετική από τις άλλες γιαγιάδες γιατί απέκτησε εγγόνι στην ηλικία που άλλες γυναίκες δεν έχουν ούτε παιδί: στα 33. Η Corrie είναι η νεότερη γιαγιά της Βρετανίας.

Δεν της είναι βέβαια άγνωστη η κατάσταση του να ζει πολύ νέα κάτι που άλλοι ζουν αρκετά χρόνια αργότερα. Η ιστορία της είχε τραβήξει την προσοχή και πριν από 17 χρόνια, όταν είχε γίνει μητέρα, την εποχή που άλλα κορίτσια τελειώνουν το σχολείο και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα στη ζωή τους.

Η Corrie, που έγινε γιαγιά στα 33, είχε γίνει μητέρα στα 16 της.

Και τώρα η κόρη της Bethany ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, φέρνοντας στον κόσμο τον Elijah στα 17 της.

Η Corrie είχε σοκάρει μένοντας έγκυος στα 15 της, ενώ ακόμα έκανε σχέδια σπουδών και καριέρας. Τα όνειρά της, όπως η ίδια λέει, γκρεμίστηκαν και οι γονείς της απογοητεύτηκαν. «Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από μένα τις θυσίες που θα πρέπει να κάνει η κόρη μου- αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει καλύτερα και τις χαρές που θα ζήσει», σημειώνει, «γιατί όσες δυσκολίες κι αν έφερε η εφηβική μητρότητα, έφερε μαζί και χαρές και, όσο εντυπωσιακό ή αμφιλεγόμενο κι αν ακουστεί, δεν πιστεύω πως πρέπει να είναι οπωσδήποτε κάτι κακό».

Δείτε τις φωτογραφίες

H Corrie με τη Bethany

H Corrie με τη Bethany και τον Elijah

Η Corrie αριστερά με την κόρη της νεογέννητη και δεξιά με τον νεογέννητο εγγονό της



Η Corrie με τη μικρή Bethany

Γιαγιά, μαμά και εγγονός